Cancan ultimă oră

Laura Andreșan a ajuns de nerecunoscut după ce a devenit mamă!

Publicat: 21 dec. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Laura Andreșan și Grasu XXL, pe numele său real Dragoș Nichifor, au devenit părinți anul acesta, iar toată lumea i-a putut vedea în premieră, în ipostaza de proaspeți părinți. În vârstă de 37 de ani, vedeta s-a schimbat foarte mult, de când a născut, iar rolul matern o prinde foarte bine pe cunoscuta brunetă. În trecut, aceasta a avut relații tumultoase cu câteva personaje celebre de la noi, dar în prezent se dedică total creșterii fiicei sale, în vârstă de doar câteva luni.

Laura Andreșan a ajuns de nerecunoscut după ce a devenit mamă. Cum arată acum iubita lui Grasu XXL

Relația dintre Laura Andreșan și Grasu XXL durează de mai bine de un deceniu și a fost mereu una cât se poate de discretă. Între cei doi au mai existat certuri, la fel ca în orice cuplu, iar pentru câteva luni și-au spus chiar „adio”, la începutul poveștii lor de dragoste. Pe atunci aveau planuri de nuntă, dar acest lucru nu s-a mai întâmplat, pentru că artistul și fosta actriță nu au mai ajuns niciodată în fața altarului. Totuși, acest lucru nu i-a oprit să își întemeieze o frumoasă familie, de care se ocupă cu mare grijă. Laura Andreșan e o mămică fericită, iar finalul de an o va regăsi alături de Dragoș Nichifor și fetița lor.

Mai mult, iubita lui Grasu XXL postează adesea pe rețelele sociale și fotografii cu ea în ipostazele cotidiene de mămică. De curând, Laura Andreșan i-a uimit pe internauți cu o asemenea fotografie, mulți dintre prietenii săi virtuali fiind de părere că ipostază maternă i se potrivește mănușă vedetei. În trecut, Laura Andreșan a trăit o poveste de dragoste de scurtă durată și cu Adrian Mutu, dar și cu Cosmin Contra. La fel, în tinerețe, aceasta s-ar mai fi iubit, potrivit celor de la Libertatea, și cu alți bărbați importanți din lumea fotbalului, precum Adrian Neaga, Marian Aliuță sau Alexandru Pițurcă.

Adauga un comentariu