Cancan

Lavinia Pîrva părăsește cât de curând casa lui Ștefan Bănică. Nu mai vrea să trăiască în amintirea Andreei Marin

Publicat: 22 ian. 2021
Lavinia Pîrva părăsește Ștefan Bănică
Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică vor să se mute din casa în care locuiesc în prezent
Sunt indicii că Lavinia Pîrva părăsește vila în care locuiește cu Ștefan Bănică, și aceasta pentru că resimte din plin prezenta Andreei Marin. Astfel, de curând, ea a vizitat împreună cu soțul ei un complex rezidențial în căutarea unei noi locuințe. Cu siguranță, această schimbare se va produce în decursul acestui an.
Actuala soție a lui Ștefan Bănică nu mai vrea să trăiască în amintirea „fostei” – Andreei Marin. Se pare că Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pîrva urmează să facă o schimbare majoră la început de an. Mai exact, cei doi ar da semne că renunță la vila în care a locuit împreună cu Andreea Marin. Astfel, Ștefan și Lavinia au mers să vizioneze un renumit complex rezidențial din Capitală.

Lavinia Pîrva părăsește casa lui Ștefan Bănică

Lavinia Pîrva nu mai vrea să trăiască în amintirea Andreei Marin. În ianuarie 2013, Ștefan Bănică Jr. și Andreea Marin au anunțat că divorțează, deși aveau un copil împreună. La acea vremea, cei doi locuiau într-o vilă superbă, în care, ulterior a rămas artistul împreună cu actuala sa soție, Lavinia Pîrva. Cu toate astea, se pare că artistul își dorește o schimbare majoră la începutul acestui an.
Ștefan Bănică Jr. pare că vrea să renunțe la vila în care a locuit împreună cu Andreea Marin, mergând împreună cu Lavinia să viziteze un complez rezidențial renumit din Capitală. În urmă cu câteva zile, Lavinia Pîrva a fost surprinsă în parcarea unui complez rezidențial din București, iar imediat după ce și-a parcat mașina, partenera lui Ștefan Bănică Jr, s-a echipat corespunzător și a mers să se întâlnească, cel mai probabil, cu un agent imobiliar.
La câteva minute și-a făcut apariția și cântărețul, care a venit împreună cu fiul său cel mic. După ce și-a parcat mașina, juratul de la X Factor a avut parte de o ședință tehnică la portbagaj. Ulterior, cei doi soți l-au urmat împreună cu fiul lor pe respectivul bărbat în unul dintre blocurile complexului rezidențial. Se pare că artistul își dorește să renunțe la vila în care a locuit cu Andreea Marin. La plecarea din complex, artistul părea că poartă o discuție extrem de antrenată legată de complexul rezidențial cu bărbatul care i-a însoțit să vizioneze apartamentele.

Au existat zvonuri cu privire la despărțire

Spre sfârșitul anului trecut au apărut în presă speculații cu privire la o eventuală despărțire între Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva. Astfel, Lavinia a ținut să lămurească această problemă și a elucidat misterul „verighetei lipsă”. Cum era de așteptat, aceasta nu are nicio legătură cu așa zisele neînțelegeri dintre ei.
Sătulă de atâtea articole și speculații, Lavinia Pîrva a explicat și motivul pentru care nu poartă mereu bijuteria care i-a legat în fața lui Dumnezeu. Nu poartă tot timpul aceste accesorii, și-i place să creacă că verigheta e în sufletul lor, nu trebuie să fie neapărat, fizic, pe deget.
În altă ordine de idei, rămâne de văzut ce va alege Lavinia Pîrva și cât de repede părăsește casa lui Ștefan Bănică, în care a locuit mult timp Andreea Marin…
Adauga un comentariu