Sport

Lazio Roma insistă pentru Ianis Hagi. Glasgow Rangers țintește însă o afacere mare și așteaptă Premier League

Publicat: 25 mart. 2021
Ianis Hagi
Ianis Hagi ar costa 10 milioane de euro în acest moment. Fotbalistul este urmărit de diverse formații din Premier League

Numele lui Ianis Hagi (22 de ani) a fost legat de multe cluburi europene după EURO 2019 rezervat naționalelor de tineret. A ajuns la Genk, apoi, sub formă de împrumut, la Glasgow Rangers, care ulterior l-a cumpărat definitiv pentru 3,5 milioane de euro, conform Transfermarkt.
Ianis a crescut din toate punctele de vedere, iar perioada imediat următoare îi poate pune în față o nouă mare provocare. Italienii scriu că Lazio nu a renunțat la ideea de a-l transfera pe fiul „Regelui”. Echipă importantă în Italia, trupa la care joacă și Ștefan Radu l-a vrut și în vară, iar insistențele lui Igli Tare chiar au contribuit la decizia scoțienilor de a activa clauza de cumpărare a lui Ianis.

Publicația La Lazio Siamo Noi scrie că Lazio nu a renunțat nicio clipă la Ianis Hagi și l-a monitorizat pe fotbalistul român. Ianis ar putea deveni soluția la care să apeleze „echipa italiană, care încă nu știe ce se va întâmpla cu Andreas Pereira și cu Caicedo”.

„Directorul sportiv al lui Lazio Roma, Igli Tare, urmărește cu atenție evoluțiile lui Ianis Hagi, pe care a încercat să-l transfere și în vara trecută, când era încă sub contract cu Genk”, se scrie.

Ianis Hagi ar costa 10 milioane de euro în acest moment

Doar că Scoția este mult mai aproape de Premier League, iar formațiile din Anglia pot oferi sume mai mari pe un fotbalist de mare perspectivă cum este Ianis.

„Ianis este cotat la 10 milioane de euro și este urmărit de diverse formații din Premier League”, mai notează sursa citată.

Ianis Hagi a jucat 38 de meciuri în acest sezon pentru Glasgow Rangers și a reușit 7 goluri și 12 pase decisive, cifre extraordinare dacă ținem seama că de multe ori Steven Gerrard nu l-a folosit titular sau l-a scos de pe teren înaintea fluierului final.
6 milioane de euro a ajuns cota lui Ianis Hagi în ianuarie 2021. Cu siguranță valoarea sa va fi mai mare la finalul sezonului, mai ales că a contribuit la un succes memorabil în campionat pentru Glasgow Rangers. Echipa cu care Hagi are contract până în 2024 a redevenit forța de dinainte după ce ajunsese în Liga a 4-a.

Adauga un comentariu