Cancan ultimă oră

Loredana Groza s-a fotografiat într-un body sexy la munte! Iată imaginile care i-au înnebunit pe internauți

Publicat: 26 ian. 2021

Loredana Groza s-a alăturat astăzi vedetelor care se fotografiază în costume de baie sau body-uri sexy la munte! Celebra cântăreață și-a ales din bagaj un body negru, transparent și acoperit de câteva pietre strălucitoare, după care s-a lăsat pozată în balconul camerei de hotel. În timp ce câțiva fani au reacționat într-un mod amuzant la imaginile juratei de la “X Factor”, alții au remarcat detaliul asupra căruia ea a atras atenția.

Aflată la munte, Loredana Groza, într-un body transparent, acoperit cu câteva pietre strălucitoare

La câteva zile bune după ce s-a întors din vacanța exotică petrecută în Tulum, Loredana Groza a plecat într-un concediu cu multă zăpadă. Iar dacă până acum, artista le-a arătat susținătorilor ei care este priveliștea pe una dintre pârtiile din Poiana Brașov, astăzi, ea le-a dezvăluit cum a ieșit în balconul clădirii în care s-a cazat. După cum puteți observa în colajul de mai jos, ea și-a asortat căciula și cizmele cu body-ul transparent, care este acoperit cu câteva pietre strălucitoare. Iar mănușile au fost realizate din același material folosit și la outfit-ul HOT.

“Degeaba nu îți înghețată picioarele, că îti îngheață corpul. Hipotermieeee!”, “OMG! Ești fierbinte ca iadul”, “Aloo, doamna Loredana, nu mai sunteți la Mexic. Luați o haină”, “Wow, ce frumoasă ești!” sunt patru dintre comentariile strânse de cele două poze publicate pe Instagram.

Cei mai mulți dintre internauți i-au admirat trupul de zeiță, însă, au fost câțiva care au remarcat că, la ora la care au fost imortalizate imaginile, pe cer se afla nu doar soarele, ci și luna. De altfel, în poza din dreapta colajului, Loredana Groza “a cuprins-o” în inima pe care a format-o cu ajutorul mâinilor.

Nu este pentru prima dată când jurata de la “X Factor” face gesturi extravagante. În ultimii ani, Loredana Groza a atras atenția cu îndrăzneala ei… de altfel, în timpul vacanței din Tulum, cântăreața a publicat mai multe imagini incendiare, iar cea în care și-a etalat posteriorul i-a înnebunit pe domni.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LOREDANA (@loredanagroza)

Adauga un comentariu