Cancan ultimă oră

Loredana Groza surprinde din nou! Vedeta a uitat că este în public și a apărut cu lenjeria intimă la vedere

Publicat: 17 feb. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Loredana Groza surprinde din nou Vedeta a uitat că este în public și a apărut cu lenjeria intimă la vedere
Loredana Groza nu se sfiește absolut deloc să se fotografieze în ipostaze din ce în ce mai intime, ba chiar și în preajma mai multor colegi de breaslă

Loredana Groza face ce face și își surprinde din nou fanii de care se bucură în mediul online! Recent, jurata de la X Factor a pozat într-o ipostază incendiară! Ei bine, nu asta este de mirare pentru că marea comunitate s-a obișnuit deja cu astfel de fotografii, însă de data aceasta i-a scăpat un detaliu rușinos, mai exact i s-a văzut lenjeria intimă!

Loredana Groza nu se sfiește absolut deloc să se fotografieze în ipostaze din ce în ce mai intime, ba chiar și în preajma mai multor colegi de breaslă. Deși a vrut să își arate ținuta extrem de sexy, vedetei i-a scăpat un detaliu destul de rușinos.

Loredana Groza, cu lenjeria intimă la vedere!

Recent, Loredana Groza a postat pe Instagram un videoclip în care era îmbrăcată într-o rochie albă scurtă. Ei bine, nu asta i-a uimit pe cei care o urmăresc pe rețelele de socializare, ci detaliu care i-a scăpat. În momentul în care jurata de la X Factor a vrut să se întoarcă de pe scaunul unde stătea, i s-a văzut lenjeria intimă, însă cu toatea astea nu s-a sfiit și a pus videoclipul compromițător pe Instagram, chiar și pe TikTok, unde a devenit viral.

Loredana Groza, în costum de baie!

De asemenea, vedeta nu ține cont deloc de vârsta pe care o are și cu atât mai puțin de gura răutăcioșilor, astfel că tot astăzi, s-a afișat în mediul online în costum de baie.

Ce-i drept, deși nu mai este la prima tinerețe, Loredana Groza nu arată deloc rău la corp, ci chiar se bucură de o siluetă frumoasă și niște trăsături voluptoase cu care atrage privirile tuturor.

Extrem de frumoasă și provocatoare, vedeta stânge adese mii de comentarii la postările ei, unde fanii nu pot să nu o complimenteze, fie răcutăcioșii să o critice.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Adauga un comentariu