Cancan ultimă oră

Lovitură grea pentru Familia Regală Britanică!

Publicat: 21 dec. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Lovitură grea pentru Familia Regală Britanică

Prințul Philip a ajuns la spital astăzi pentru a se trata de o problemă mai veche, iar sfatul medicului era esențial pentru el. Ducele, în vârstă de 98 de ani, a călătorit aproximativ 125 de mile pentru a ajunge la Spitalul King Edward VII.

Philip, ce acum își petrece timpul său liber în Norfolk după ce s-a retras din atenția publicului, va petrece câteva zile în spital. El nu a fost luat de ambulanță, iar vizita lui la spital a părut plănuită de ceva timp.

Prințul Philip a ajuns la spital! Ce a pățit soțul Reginei Elisabeta
El a mers la spital chiar după ce soția sa, Regina Elisabeta, a ajuns în Norfolk după o călătorie cu trenul, pentru a-și începe vacanța de Crăciun, potrivit Daily Mail.

„Ducele de Edinburgh a călătorit de la Norfolk la Londra în această dimineată pentru a ajunge la spitalul King Edward VII, având nevoie de tratament pentru o afecțiune deja existentă. Aceasta este o măsură de precauție, venită din partea doctorului Majestății Sale.”, a dezvăluit unul dintre reprezentanții Palatului Buckingham.

Mai mult, calătoria Reginei într-o vineri este neobișnuită, căci în ultimii ani ea a ajuns la Sandringham în zile de miercuri. Elisabetei i se vor alătura și alți membrii ai familiei, pentru a respecta tradițiile.

Prințul George și Prințesa Charlotte sunt așteptați pentru prima oară la un astfel de eveniment. În schimb, Ducii de Sussex nu vor participa, petrecându-și sărbătorile cu mama lui Meghan, Doria Ragland.

Există zvonuri privind apariția Ducelui de York, deși acesta a fost recent implicat într-un scandal de proporții uriașe.

Adauga un comentariu