Actualitate

Marcel Ciolacu, despre întâlnirea cu ambasadorul Republicii Croația în România: „Obiectivul nostru comun este avansarea procesului de integrare europeană”

Publicat: 22 ian. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Marcel Ciolacu despre întâlnirea cu ambasadorul Republicii Croația în România Obiectivul nostru comun este avansarea procesului de integrare europeană

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a accentuat în timpul întâlnirii cu Marija Kapitanovič, ambasadorul Republicii Croația în România „susținerea pe care țara noastră o acordă Președinției croate a Consiliului UE”. De asemenea acesta consideră că obiectivul comun al ambelor state este sprijinirea eforturilor care „visează consolidarea proiectului european și avansarea procesului de integrare europeană.

„În întâlnirea pe care am avut-o astăzi cu E.S. doamna Marija Kapitanovič, ambasadorul Republicii Croația în România, am subliniat susținerea pe care țara noastră o acordă Președinției croate a Consiliului UE.

Obiectivul nostru comun este de a sprijini eforturile care vizează consolidarea proiectului european și avansarea procesului de integrare europeană. De asemenea, cred că avem nevoie de o agendă europeană ambițioasă pentru a asigura o adaptare la timp și cu cele mai mici costuri la noile provocări economice.”, a declarat Marcel Ciolacu.

Adauga un comentariu