Coronavirus

Maria Coman s-a infectat cu noul coronavirus, deși e vaccinată. ”Am ratat liniștită primele 3 valuri…”

Publicat: 05 aug. 2021
Maria Coman cu mana la obraz
Maria Coman are coronavirus

Prezentatoarea de știri Maria Coman s-a infectat cu noul coronavirus cu toate că e vaccinată. Aceasta se simte bine, însă toate planurile pe care le avea au fost date peste cap. Vedeta de la Antena 3 a realizat că este infectată în momentul în care și-a amintit că nu a simțit mirosul de floricele când a mers la un film.

Măria Coman a fost căsătorită în trecut cu Adelin Petrișor de care a divorțat în 2012.

Maria Coman s-a infectat cu noul coronavirus

Prezentatoarea de la Antena 3 și-a dat seama că este infectata cu noul coronavirus atunci când și-a amintit că nu a simțit mirosul de floricele când a mers la un film. Mai apoi Maria Coman a observat și faptul că nu simte nici mirosul de pepene.

Aceasta și-a făcut un test rapid care a ieșit negativ însă a doua zi, în urma unui test PCR, rezultatul a fost pozitiv.

”Am ratat liniștită, ca mulți alții, primele 3 valuri de pandemie, dar nu avea cum să fie atât de simplu încât să îl ratez și pe al patrulea. Dar, să o luăm cu începutul. A venit și vaccinul, m-am și vaccinat, a mai trecut niște timp, a trecut și vârful crizei, părea că în sfârșit e o perioadă bună, așa că m-am apucat de cumpărat bilete de avion și planificat diverse.

Cum concedii prea multe nu sunt pe timpul verii, m-am înghesuit cât am putut prin weekenduri, cu o singură excepție (pe lângă Grecia, care a rămas cum am stabilit mai sus), un week-end prelungit la Paris”, spune aceasa.

Când și-a dat seama că este infectată cu noul coronavirus

“De plecat trebuia să plecăm joi, adică poimâine. Pe weather zicea cam 22 de grade și ploaie, mi-am notat să îmi iau umbrela, pentru că de obicei când îmi iau umbrela nu plouă. Și deja speram că o să îmi găsesc și un parfum nou și că, oricum, dacă nu îmi găsesc, măcar testez ce a mai apărut.

Și, cum mă gândeam eu așa la parfumuri, am avut un flashback. Că tocmai fusesem la film și nu am simțit miros de floricele. Că n-am simțit mirosul de la cremă după duș. Că menta din curte n-a avut niciun miros.

Că am luat pepeni și chiar m-am gândit “ia uite, frate, ce diferență față de ăia din Grecia, n-au niciun miros!” Zbang-zbang, revelație. Îmi fac test rapid, iese negativ. Dar zic să mă duc totuși a doua zi la PCR, care, evident, cum credeți, iese pozitiv. All in all, aveți grijă, valul patru e deja aici. Eu sper să îmi recapăt mirosul și să fie doar asta și să-mi cresc numărul de anticorpi. Pe principiul tot răul spre bine, aia e”, este mesajul scris de Maria Coman.

Specialiştii susţin că vaccinul nu oferă o imunitate de 100%

Incă de la începutul lansării vaccinului pe piață, specialiştii au menţionat faptul că niciun vaccin nu asigură o protecţie de 100% împotriva bolii. De altfel, fiecare vaccin are randament diferit. Pfizer se bucură de o protecţie mai ridicată, în timp ce AstraZenca, Modernă sau Johnson & Johnson au o protecţie un pic mai mică.

De exemplu, Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei de vaccinare din România afirma recent faptul că vaccinarea este singura modalitate prin care putem evita un val 4 al pandemiei, iar că imunitatea reduce riscul de a face o formă gravă de COVID-19

Maria Coman a divorțat de Adelin Petrișor în 2012

Maria Coman a fost căsătorită cu Adelin Pestrișor. Cei doi și-au spus “Adio” în anul 2012 după mai multe controverse. La acea vreme reporterul de la TVR scria pe blogul lui:

“Gata, divorţez!”. “Eu o credeam pe Maria (n.red. – Măria Coman, jurnalist Antena 3) o femeie serioasă şi echilibrată.

Click mi-a înfipt pumnalul în inimă. După o investigaţie care a durat cât ancheta Watergate, jurnaliştii tabloidului au descoperit ceea ce nici eu, soţul ei, nu ştiam despre Maria dezvăluit că Maria a avut nota 2 la purtare!!! Motivul nu este cunoscut, însă promit să-l aflu eu.

Dacă va fi nevoie, voi juca dur. Oricum, sunt siderat. Eu o credeam pe Maria o femeie serioasă şi echilibrată. Marea dezvăluire m-a dat peste cap şi m-a făcut să mă întreb ce îmi mai ascunde soţia? Dacă într-o zi voi descoperi că a fumat în toaleta de la Sava?”, nota acesta.

Adauga un comentariu