Mozaic muzical

Maria Dragomiroiu împlinește vârsta de 65 de ani. Operația estetica neștiută

Publicat: 10 iul. 2020
Operatie Maria Dragomiroiu
Maria Dragomiroiu împlinește vârsta de 65 de ani

Pe 11 iulie Maria Dragomiroiu împlinește vârsta de 65 de ani. Celebra cântăreață de muzică populară a reușit să se facă remarcată prin talentul, vocea inconfundabilă, dar și prin trăsăturile deosebite cu care a fost înzestrată. Artista reușește să își păstrează trăsăturile tinere în ciuda vârstei.

Maria Dragomiroiu a terminat în 2006 Facultatea de Muzică Spiru Hăreț, fiind apoi angajată că saloistă a Orchestrei Alunelu Teleroman, apoi a Orchestrei Vâlceanca din Vâlcea, ulterior în Ansamblul Călușul din Scornicești, apoi în Doina Argeșului din Pitești.

Maria Dragomiroiu împlinește vârsta de 65 de ani

Desi pe plan profesional artista se bucura în continuare de un real succes, nu același lucru se poate spune și despre viață sentimentala.  Cântăreața a povestit în mai multe interviuri cum a afectat-o comportamentul soțului ei.

În unul din aceste interviuri cântăreața povestea o scena ce părea desprinsa din filmele de groaza. Artista povestea despre comportamentul inuman la care a fost supusa de către fostul soț.

„Ion m-a apucat de-o mână, m-a aruncat în liftul care era ținut deschis de soacră-mea, a urcat și ea și au apăsat la parter. După ce a plecat liftul, Ion mi-a dat un pumn în cap de s-a oprit liftul între etaje, din cauza șocului.

Soacra mea i-a spus să mă ducă acasă și să mă bată, nu acolo, la ea. Simțeam că-mi iese inima din piept de frică, iar când am ajuns jos, pe alee, am încercat să scot mâna de pe mâneca hainei, că să scap.

Atunci, Ion m-a prins de păr și m-a dus așa până în mijlocul intersecției de la Dristor. Era ora 21.Lumea a văzut cum un bărbat trăgea de păr o femeie care plângea și a sărit să mă scape, trăgând de el într-o parte și de mine în alta!

Nu a dat drumul la păr până nu a smuls smocul pe care îl avea în mână! Am rămas așa, fără o șuviță de păr în mijlocul capului! Nu-mi creștea, pentru că făcusem șoc!”, a mărturisit Măria Dragomiroiu.

Operația estetica de care nimeni nu a știut

Maria Dragomiroiu împlinește vârsta de 65 de ani pe 11 iulie și putini sunt cei care cunosc faptul că artista are o operație estetica. Intervenția la care a fost supusa a avut loc în urma cu mai bine de șapte ani. Operația poarta denumirea de blefaroplastie, și se refera la corectarea defectelor de la nivelul pleoapelor.

‘Am fost la un medic foarte cunoscut din București și mi-am făcut o corectare a pleoapelor (n.r. blefaroplastie), m-am gândit eu că e nevoie, dar și sub ochi injecții pentru umplerea ridurilor. Și nu sunt deloc mulțumită de rezultat, așa că trebuie să repet operația. Acum, altă durere și alți bani cheltuiți. Mă gândesc că și la medici e că în oricare altă meserie. Ai zile mai bune și zile mai proaste și chiar nu știi în cine să ai încredere. Și eu, într-o zi, dacă nu am chef sau nu mă simt bine, nu pot să dau pe scenă tot ceea ce este mai bun’, a povestit Măria Dragomiroiu în 2013.

Adauga un comentariu