Cancan ultimă oră

Marius Elisei, adevărul despre scandalul în care este implicat: „O înscenare foarte urată”

Publicat: 31 ian. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Marius Elisei este implicat în scandalul momentului. Transexualul Delia Rexha afirmă că bărbatul i-ar fi făcut avansuri în mediul online, însă bărbatul susține că este vorba despre o înscenare. Marius Elisei se află în plin scandal în acest moment după ce transexualul Delia afirmă că ar fi fost contactată de aceasta și ar fi vorbit multe zile în mediul online, ajungându-se chiar la avansuri și propuneri indecente. Invitat la ”Răi da Buni”, Marius Elisei a decis să dea cărțile pe față și să spună de fapt care este adevărul în toată povestea în care este implicat, fără să vrea și fără să-i facă plăcere acest subiect. Vizibil emoționant, dar mai ales dezamăgit de situația în care se află, Marius Elisei susține că totul este doar o înscenare.

”Este vorba despre o înscenare foarte urată. Este vorba despre o persoană care încearcă să iasă la tv să se afirme pe spatele meu și pe spatele Oanei. Oana este cea mai importantă din acest subiect. ”, a spus Marius Elisei.

Soțul Oanei Roman este convins că Delia Rexha dorește să-i facă rău atât lui, dar și Oanei Roman, de aceea a decis să înainteze un dosar penal, iar transsexualul să plătească pentru faptele pe care le face.

”S-a discutat foarte mult în ulimele zile. Am dovezi foarte clare, este o înscentare. O minciună oribilă. Am luat legatura cu avocații. O să înaintăm un dosar penal pentru a demonostra concret adevărul și că aceasta înscenare este o facatură. ”, a mai adugat soțul Oanei Roman.

Adauga un comentariu