International

Medicul personal al lui Diego Maradona a fost acuzat de ucidere din culpă! Forțele de ordine au descins la domiciliul său

Publicat: 29 nov. 2020
Medicul personal al lui Diego Maradona

Leopoldo Luque, doctorul personal al lui Diego Maradona, are probleme cu justiția din Argentina. Devenit celebru în ultima perioadă după ce marele fotbalist a fost operat pe creier, medicul a devenit subiectul unei anchete în care este cercetat pentru ucidere din culpă. Familia lui Diego Maradona este cea care a lansat acuzațiile, iar poliția a făcut deja percheziții la domiciliul lui Leopold Luque.

Iar procurorii vor investiga toate acțiunile personalului medical care a avut legătură cu Maradona.

Maradona s-ar fi certat cu doctorul lui personal

Ei vor să afle și ce tratament, ce medicamente i-a prescris medicul și de ce acesta nu a pomenit numele lui Maradona când a sunat la ambulanță.

Mai mult, înainte de externare, psihiatrul și psihologul clinicii unde Maradona a fost operat pentru hematom subdural recomandaseră prezența unui neurolog și a unei ambulanțe cu defibrilator la domiciliul gloriei fotbalului argentinian.

Cele trei fete ale lui Maradona, Dâlma, Giannina și Jana au dezvăluit că tatăl lor s-a certat cu doctorul și că El Pibe de Oro ar fi fost bruscat.

Diego Armando Maradona a încetat din viață pe 25 noiembrie la vârsta de 60 de ani.

Fanii i-au adus un ultim omagiu legendarului Diego Maradona

Marele fotbalist Diego Armando Maradona a fost înmormântat joi seară, 26 noiembrie, la cimitirul Jardin Bella Vista Cemetery din Buenos Aires, în cripta familiei sale, alături de părinții săi, potrivit AFP.

Diego Maradona a fost înmormântat în cadrul unei ceremonii private, la capătul unei zile în care zeci de mii de suporteri au trecut pe la căpătâiul lui, pentru a-i aduce un ultim omagiu.

Foarte multă lume a ținut să fie present la acest eveniment încât s-a creat o înghesuială atât de mare încât la un moment dat s-a creat o busculadă, iar forțele de ordine au fost nevoite să folosească gaze lacrimogene.

Dricul care a transportat sicriul acoperit cu drapelul argentinian a părăsit Palatul prezidenţial situat în centrul istoric al Buenos Aires-ului, îndreptându-se către cimitirul Jardin Bella Vista, unde Maradona a fost îngropat într-un cavou al familiei sale.

Numeroşi fani s-au aliniat de-a lungul traseului cortegiului funerar, pentru a-şi lua rămas bun de la idolul lor.

La ceremonia care a avut loc la cimitirul din capitala Argentinei au participat doar rudele şi prietenii apropiaţi ai starului argentinian.

Care a fost cauza decesului lui Diego Maradona

Diego Armando Maradona, poate cel mai mare fotbalist al tuturor timpurilor, a încetat din viaţă miercuri, la vârsta de 60 de ani, în urma unui stop cardiac, pe care la suferit la domiciliul său din Tigre, la nord de Buenos Aires.

Fostul mijlocaş al echipelor FC Barcelona şi Napoli fusese spitalizat pe 2 noiembrie, pentru anemie şi deshidratare, în oraşul La Plata, situat la 60 km de Buenos Aires, unde antrena echipa locală. Analizele efectuate au relevat prezenţa unui hematom subdural, un cheag de sânge format la nivelul suprafeţei creierului. Din acest motiv, el a fost transferat la o clinică privată din Olivos, în apropiere de Buenos Aires, unde a fost operat în ziua următoare. El a fost externat pe 11 noiembrie.

Adauga un comentariu