Cancan ultimă oră

Mesaje emoționante apar pe pagina de socializare a Andreei Bălan după ce ea și George Burcea și-ar fi spus adio: „Faci o mare greșeală dacă îl pierzi”

Publicat: 21 feb. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

După vestea că Andreea Bălan şi George Burcea şi-ar fi spus adio, fanii sunt în lacrimi şi nu le vine să creadă. Cei doi formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz, astfel că dacă informaţiile se vor dovedi reale, aceasta va fi cu advărat o lovitură pentru fani.

Chiar dacă niciunul dintre ei nu face nicio declaraţie oficială, doar lasă ca faptele să vorbească de la sine, fanii sunt în stare de şoc. Andreea Bălan şi George Burcea au fost mereu doi oameni care s-au susţinut la bine şi la greu. Ba chiar au trecut prin cea mai grea încercare, anul trecut, în urma operaţiei de cezariană suferită de artistă, atunci când micuţa Clara a venit pe lume.

Mai apoi, cei doi s-au şi căsătorit, iar evenimentul a fost considerat nunta anului. Fanii s-au bucurat să-i vadă fericiţi şi împliniţi şi au ţinut să le fie alături aşa cum pot mai bine. Acum, nici ei nu ştiu ce să mai creadă şi încearcă să-i facă pe Andreea Bălan şi pe George Burcea să se răzgândească, în cazul în care despărţirea se confirmă. Oamenii au lăsat mesaje emoţionante pe reţelele sociale, în speranţa că îi vor face pe cei doi să deschidă ochii.

”Sper să reușiți să treceți peste probleme asta pentru fete. Pentru că ele au nevoie de o familie mai mult decât o carieră a mamei.?, Familia este cea mai importantă, Să nu vă despărţiţi. Sunteţi o familie frumoasă, Tot mai sus împreună și la bine și la greu ???, Faci o mare greșeală dacă îl pierzi pe George, nu uita când te-ai căsătorit a fost la bine și la greu împreuna. Vorbiți unde e de reparat ceva şi nu dați cu piciorul, e trist”, sunt câteva dintre mesajale transmise de fani.

Adauga un comentariu