Sport

Mihaela Buzărnescu, despre pandemia de COVID-19: „E ca un film horror! Ar fi un prilej bun să scriu o carte”

Publicat: 31 mart. 2020

Mihaela Buzărnescu (31 de ani) a intervenit în cadrul emisiunii Digi Sport Special și a vorbit despre pandemia de COVID-19, dar și despre modul în care încearcă să se mențină în formă.
Sportiva a explicat că toată situația seamănă cu un film horror și i-a îndemnat pe toți cei care au posibilitatea, să ajute în această perioadă dificilă.

Mihaela Buzărnescu încearcă să se mențină în formă

„E suspendat totul, stau în casă pe cât posibil, trebuie să merg la un supermarket lângă bloc, îmi iau strictul necesar. Stau izolată, cât mai departe de alte persoane. Mi-e teamă, ar fi ultimul lucru pe care aș vrea să-l pățesc. Fac exerciții, fac scări, am 10 etaje la bloc, le fac de 4-6 ori. Tot felul de exerciții, ca să mențin o formă cât de cât optimă. E greu, suntem obisnuiți cu 3 antrenamente pe zi. Citim, aranjăm în apartament, nu știu ce să mai fac, sunt obișnuită cu un stil de viață activ.

Ar fi un prilej bun să scriu o carte, dar mi-ar stârni amintiri, unele sunt mai puțin plăcute, n-aș vrea să mă încarc negativ. Acum încerc să fiu la un nivel cât mai normal.
Am ajutat un spital din București. Sper ca toată lumea să ajute, cât de puțin poate. Nu doar medicii, ci și cei care lucrează în supermarket, cei care se ocupă de salubrizare, cei care nu mai au joburi și nu au cum să-și hrănească copiii. E ca un film horror!”, au fost cuvintele Mihaelei Buzărnescu.

Mihaela Buzărnescu, donație la Spitalul Gerota

Mihaela Buzărnescu se alătură și ea luptei împotriva coronavirusului și anunță că va face o donație Spitalului Gerota din București.

„Zilele acestea trebuie să reținem un singur mesaj: acela de a sta cât mai mult acasă pentru ca cei dintre cadrele medicale să poată lupta pentru noi! Dorința mea e să le fiu alături măcar cu 1% în lupta lor. Am ales să mă alătur eroilor de la Spitalul Gerota și voi face o donație către ei.
Sper că tot mai mulți oameni să înțeleagă că doar împreună putem ieși cu bine din aceste momente, iar ceea ce putem face cu toții este să respectăm normele impuse de autorități. Îmi sunteți în gânduri și rugăciuni cu toții”, a scris „Miki” Buzărnescu, pe Facebook
Adauga un comentariu