National

Ministerul Afacerilor Interne felicită polițiștii ieșeni: „Este rezultatul muncii de echipă. Una plină de entuziasm, așteptări și profesionalism!”

Publicat: 28 iul. 2021
Cătălin, Stela, Ioana, Dragoș, Răzvan și Ionuț sunt cei care au muncit, fără pauză, timp de 40 de ore, pentru a prinde autorul.

Miercuri, 28 iulie, Ministerul Afacerilor Interne a felicitat implicarea polițiștilor ieșeni, în cazul prinderii bărbatului care a sustras 25.000 de lei dintr-o sală de jocuri.

În cursul zilei de 23 iulie 2021, oamenii legii au fost înştiinţaţi de faptul că un tânăr ar fi comis o tâlhărie. Așadar, bărbatul s-a dus la o sală de jocuri din zona Nicolina, de unde a sustras, din seif, zeci de mii de lei.

Poliţiştii ieșeni au pornit în căutarea acestuia şi l-au identificat pe un tânăr în vârstă de 21 de ani, iar ulterior l-au reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi propus pentru arestare preventivă pentru 30 de zile.

„Vineri noaptea… un individ fura 25.000 lei dintr-o sală de jocuri.

Apelul către poliție a fost dat de casierița sălii.

Ajunși la fața locului, polițiștii au vizionat imaginile surprinse de camerele de supraveghere, însă niciun indiciu.
Individul nu figura în baza de date, neavând antecedente penale.

Timp de 40 de ore, de vineri și până duminică, 6 polițiști de la Investigații Criminale au ajuns acasă doar pentru a se schimba și a face un duș.

În rest, și-au împărțit munca… unii vizionau imaginile de pe camerele de supraveghere din zona sălii de joc, încercând să refacă traseul hoțului, ceilalți căutau eventuali martori de la care puteau să afle un indiciu.

După 40 de ore, cei șase polițiști aflaseră detalii importante care îi puteau duce către autor: acesta nu era din Iași și sigur folosise un autobuz cu care ajunsese în oraș dintr-o zonă rurală.

De aici și până la a îl prinde pe infractor a fost doar o chestiune de minute, pentru că, ajunși la autogara de unde plecau autobuzele, l-au găsit pe făptuitor în unul din ele, chiar pe locul din față.

Voia să se întoarcă în comuna în care locuia după ce fusese la cumpărături, pentru că bani avea.
Acum nu mai are bani, dar va avea timp să se gândească la ce a făcut, în funcție de ce va decide instanța!

Cătălin, Stela, Ioana, Dragoș, Răzvan și Ionuț sunt cei care au muncit, fără pauză, timp de 40 de ore, pentru a prinde autorul.

Este rezultatul muncii de echipă. Una plină de entuziasm, așteptări și profesionalism!

Este meritul lor, iar pentru asta, îi felicităm!”, a transmis Ministerul Afacerilor Interne, pe pagina de Facebook.

Comentarii
  • Sa-l felicite si pe Cojocaru de la Tibana care tine dosarele la sertar Andreea Marinet iti spune ceva, Cojocarule? Ai mai chemat-o sa o intrebi ce e cu bataia de la Razboieni si amenintarile ei? NU. De ce? Ca iti munceste Taban pe-acasa si faci favoruri. Ai reclamatie la minister, o sa dai cu subsemnatul in scurt timp.

Adauga un comentariu