Cancan ultimă oră

Mirela Vaida a răbufnit: „Veronica, te dau afară”. Cum a reacționat vulpița?

Publicat: 12 feb. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mirela Vaida a răbufnit Veronica te dau afară. Cum a reacționat vulpița

Tensiunea a atins cote alarmante, miercuri seara, la ”Accces Direct”. Vulpiţa şi fostul amant, Marian, s-au luat la ceartă în direct. Marian a mers la Acces Direct pentru a dezvălui tuturor bănuielile pe care le are în privinţa copilului Veronicăi. Tânărul spune că el crede că ar putea fi tatăl fetiţei Vulpiţei, mai ales că cei doi au întreţinut relaţii intime cu puţin timp înainte ca aceasta să anunţe că este însărcinată. Marian a povestit la Acces Direct ce s-a întâmplat între el şi Veronica, totul spre nemulţumirea soţiei lui Viorel, care s-a enervat la culme. Vulpiţa a început să arunce cu vorbe grele în Marian, pe care îl făcea mincinos.

După ce a decis să recunoască aventura pe care a avut-o cu Marian, înainte de a rămâne gravidă, Vulpiţa l-a jignit pe acesta, negând în cele din urmă că amantul ar fi părintele copilei sale. Şi pentru că tensiunea a ajuns la un nivel ridicat, Mirela Vaida a intervenit şi chiar a ameninţat-o pe Veronica că o va da afară din emisiune dacă nu se va potoli şi dacă va mai continua să-l jignească pe Marian.

”Veronica, te dau afară dacă mai vorbeşti aşa. Dacă mai ameninţi sau vorbeşti vulgar sunt obligată să vă dau afară din platou”, a spus Mirela Vaida la ”Acces Direct”.

”Mi-a dat mesaj şi mi-a spus că nu se simte bine. Există acea posibilitate să fie copilul meu. Eu vreau să facem testul de paterniatate. Nu mi-a spus niciodată că ar fi copilul meu. Am văzut-o pe cea mică şi era încântată când îmi arăta fotografiile, de parcă eu aş fi fost tatăl copilului”, a spus Marian.

Adauga un comentariu