Cancan ultimă oră

Nuți, bona familiei Prodan-Reghecampf a încheiat colaborarea cu ei. Unde s-a mutat

Publicat: 03 ian. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Nuți, bona familiei Prodan-Reghecampf, a devenit celebră după ce a apărut în emisiunea în care impresara, antrenorul și copiii lor erau protagoniști. La un moment dat, ea și-a încheiat colaborarea cu ei și s-a mutat din România împreună cu iubitul ei, Victor.

Cu toate că Nuți a renunțat la postul de bonă a familiei Prodan-Reghecampf, ea a revnit recent. Acum, ea și iubitul ei locuiesc în Abu Dhabi împreună cu Bebe și Luca, cei doi copii ai impresarei și ai antrenorului.

„Acum stau în Dubai. Avem în Abu Dhabi casă, unde stă Nuți cu Victor, Bebe și Luca. Și un apartament în Dubai. Stau liniștită. Din casa mea, cobor la mall. Orice am nevoie cobor la mall. Reghe antrenează în Dubai și de aia avem a doua casă acolo. Casa din Abu Dhabi rămâne până în vară, pentru că am acolo copiii la școală”, a spus Anamaria Prodan Reghecampf în cadrul unui interviu mai vechi, pentru revista VIVA!.

Anamaria Prodan a primit de la Laurențiu Reghecampf un ceas care costă cât o casă
Anamaria Prodan a primit un ceas scump cât o casă, cu care, de câteva zile, se mândrește la mână dreaptă. Reghe i-a cumpărat de Crăciun, în vacanță pe care agenta o petrece în Dubai alături de familie și prieteni, o bijuterie extrem de sofisticată, bătută cu diamante, în valoare de aproximativ 200.000 de dolari.

„Este un ceas ediție limitată, personalizat, pe care Laur a ținut neapărat să îl ia pentru soția lui. Arată senzațional, iar ea a fost foarte fericită”, au povestit, în premieră pentru WOWbiz. ro, apropiații familiei Reghecampf.

Adauga un comentariu