BZI LIVE

LIVE VIDEO – O tânără artistă și antreprenoare ne va dezvălui secretele din spatele unui business de succes. Camelia Pînzar, fondatoarea Fabricii de Artă, prezentă în studioul BZI LIVE – FOTO

Publicat: 30 ian. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Vineri, 31 ianuarie, de la ora 11:00, invitată în studioul BZI LIVE în maratonul de promovare a tinerilor artiști ieșeni este Camelia Pînzar, interpretă de muzică pop și profesor de muzică. Pe lângă pasiunea pentru muzică, Camelia iubește copiii și tinerii. Datorită acestui aspect, a decis să-și înființeze o școală privată de muzică. Fabrica de Artă adună talente ieșene, le dezvoltă și le șlefuiește pentru a fi pregătite de scenă. Pe lângă cursurile de canto, chitară electrică, chitară clasică, bas, tosbe și pian, Camelia își învață cursanții să devină artiști compleți, lipsiți de inhibiții. Invitata Biancăi Ciubotariu va discuta despre artistul antreprenor, despre pedagogia muzicală, despre relația cu părinții și contribuția profesorului în dezvoltarea personală a cursantului.

Toți cei care doresc să adreseze întrebări o pot face la rubrica de comentarii, accesând www.bzi.ro sau în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi.

Adauga un comentariu