Cancan ultimă oră

O vedetă cunoscută va deveni mamă pentru prima oară la 44 de ani

Publicat: 20 dec. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Bucurie fără margini pentri o actriţă celebră. Aceasta va deveni mămică pentru prima dată, iar bucuria este una imensă. La fel de fericiţi au fost şi fanii, care au sărit să transmită felicitări. Eugenia Tobal, una dintre cele mai apreciate actriţe este în culmea fericirii. Ea şi partenerul ei vor deveni părinţi pentru pirma dată, iar bucuria este una fără egal. Eugenia Tobal şi-a dorit enorm să devină mămică, iar acum visul i se îndeplineşte. Ajunsă la 44 de ani, pe care îi va împlini peste doar câteva zile, Eugenia Tobal a primit ca pe o minune vestea că în pântecele ei creşte rodul iubirii dintre ea şi partenerul său.

Eugenia Tobal a decis să împărtăşească vestea cu fanii ei la puţin timp după ce a aflat că este însărcinată, bucuria fiind una de nedescris. Actriţa din Argentina a transmis un mesaj public pe reţelele sociale, acolo unde le-a spus fanilor cât este de fericită.

Eugenia Tobal a aflat şi sexul copilului

În plus, împlinirea este cu atât mai mare cu cât Eugenia Tobal a aflat şi sexul bebeluşului său. Astfel, peste puţin timp, Eugenia Tobal va aduce pe lume o fetiţă, care va purta numele Ema. Frumoasa actriţă s-a pregătit intens pentru naşterea copilei sale, astfel că ea are pus la punct tot ce îi trebuie pentru ca micuţa Ema să se simtă cea mai fericită în familia pe care a primit-o.

„Nimic nu este mai emoţionant şi mai frumos ca vestea că vom fi părinţi. Au fost luni grele şi pline de teamă, dar am înţeles că totul vine la timpul lui. Îl am alături pe cel mai minunat bărbat din lume. Sunt atât de multe emoţii şi vreau să vă mulţumesc tuturor pentru mesajele pline de iubire, de binecuvântări şi de gânduri bune pe care mi le-aţi trimis”, a scris Eugenia Tobal pe Instagram.

Adauga un comentariu