Cancan ultimă oră

Oana Pellea, criticată dur după comentariile postate după decesul Cristinei Țopescu: „Ești o greșeală genetică a marelui actor”

Publicat: 19 ian. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Oana Pellea a aflat pe pielea ei cum poate arăta cruzimea unor oameni de pe internet. După ce a postat un mesaj despre moartea Cristinei Țopescu, actrița a fost înjurată și atacată de un internaut care i-a scris câteva cuvinte extrem de dure. După moartea Cristinei Țopescu, Oana Pellea a scris un mesaj legat de acest subiect. Actrița și-a arătat „disprețul” față de cei care „comentează ca subiect de cancan plecarea Cristinei Țopescu” și a clasificat fapta ca fiind „oribilă”. Tot în mesajul ei, Oana Pellea a mai scris că o astfel de atitude i-a dat dreptate Cristinei Țopescu și alegerii ei de a „iubii câinii mai degrabă decât oamenii”.

Oana Pellea, înjurată pe Facebook

Nu a durat mult timp până să apară reacțiile, unele dintre ele fiind chiar foarte negative. A început un val de înjurii și chiar amenințări, iar unul dintre mesaje l-a făcut chiar actrița public.

„Eh am primit și acest drăgălaș mesaj: « Ești o greșeală genetică a marelui actor. Nici în fața morții nu ai pic de bun simț. Ești o mare javră, dacă te-ar lua dracu ar fi o mare victorie a acestui popor. Îți doresc din toată ființa mea să ai parte de un sfârșit cât mai neplăcut și cât mai curând. Doar pământul o să-ți închidă botul ăla spurcat și plin de venin»”, a transmis Oana Pellea, pe Facebook.

Însă, din fericire, a primit și numeroase mesaje „de iubire” și de susținere de la admiratori.

Adauga un comentariu