Sport

Oksana Andersson, una dintre cele mai mai sexy iubite de fotbalist din Premier League (FOTO HOT)

Publicat: 21 nov. 2012
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Noile transferuri din aceasta vara au dat peste cap statisticile, cotele si topurile. Atât în privinta echipelor de fotbal din Premier League, cât si în ceea ce le priveste pe mereu atragatoarele, superbele iubite, logodnice si neveste de fotbalisti englezi.
Odata cu aducerea, sub forma de împrumut, a suedezului Christian Wilhelmsson la Bolton Wonderers, atentia nu a fost neaparat captata de valoarea mijlocasului scandinav, ci de frumusetea si de formele logodnicei sale. La pachet cu Wilhelmsson a aterizat pe pamânt britanic Oksana Andersson, o tânara ruso-suedeza înalta de 1.70 de metri si cu forme nu aproape, ci chiar perfecte: 90/60/90.
Tabloidul The Sun, cel care a inventat termenul „WAG” la Campionatul Mondial din Germania, nu a stat mult pe gânduri si a anuntat: Oksana este, în mod oficial, cea mai sexy iubita de fotbalist din Premier League! Rusoaica, de meserie model, adora la nebunie sa pozeze si sa îsi arata formele. Nu de alta, dar chiar are ce arata. „Cea mai mare pasiune a mea este sa ma aflu în fata aparatelor de pozat”, marturiseste logodnica lui Wilhelmsson pe site-ul ei personal. Si, potrivit sursei citate, reprezinta doar o chestiune de zile pâna când splendida Oksana va fi ofertata de o agentie de moda din Anglia.

Click aici pentru a vedea pe sport.bzi.ro, o galerie foto SEXY cu Oksana Andersson.

Adauga un comentariu