Actualitate

Plante pe care nu trebuie să le ții în casă dacă vrei să-ţi protejezi familia şi pe tine

Publicat: 08 iun. 2021
Plante pe care nu trebuie să le ții în casă dacă vrei să-ţi protejezi familia şi pe tine
Anumite plante de apartament sunt veritabili vampiri energetici care sug toată forţa vitală de la gazdele lor

Chiar dacă sunt deosebit de frumoase și ne încântă privirea, sunt anumite plante pe care nu trebuie să le ții în casă deoarece sunt periculoase. Iar în acest sens ar trebui să te gândești la binele tău și al familiei. Astfel, ar fi bine să te interesezi înainte de a cumpăra o plantă de apartament dacă este indicat acest lucru.

Multe case au plante și flori superbe, dar nu toate sunt simple decoraţiuni colorate care au rolul de a ne încânta privirea. Și aceasta deoarece unele pot fi vampiri energetici care sug toată forţa vitală de la gazdele lor. Mai mult, este important de reţinut că plantele nu trebuie amplasate în dormitoare, deoarece în timpul nopţii ele absorb oxigen şi degajă dioxid de carbon.

Plante pe care nu trebuie să le ții în casă

Totodată, este binecunoscut faptul că noaptea plantele se eliberează de energia negativă: ciclul lor energetic este programat pe absorbţia diurnă a informaţiei negative şi purificarea nocturnă, prin eliminarea energiei negative. Fireşte, nu toate plantele vampiri intra în categoria celor care trebuie ţinute departe de casă. Anumite plante, precum ferigile, îi ajută pe unii iar altora le pot face rău. Totul depinde de sistemul energetic al fiecărei persoane în parte. În cele ce urmează vă vom prezenta care sunt cele șapte plantele pe care ar trebui să eviţi să le păstrezi în casa ta.

Begoniile. Aceste flori sunt cunoscute pentru popularitatea lor, dar pot fura cu uşurinţa energia de la oameni. Ele atrag energia atât pozitivă, cât şi negativă pentru ele însele, însă numai o parte din asta este în beneficiul tău. Mai mult, atunci când o plantă împărtăşeşte ceea ce are, negativul îl păstrează pentru sine, dând o mică parte din energia pozitivă înapoi.

Crinii pot provoca scandaluri

Aceste flori aparent inofensive pot provoca scandaluri. Ele sunt dăunătoare din cauza unor schimbări neaşteptate pe care le produc. Pot da pace şi ordine în casa timp de multă vreme şi apoi îşi schimbă drastic energia. Așadar, nu ține crini în dormitor și păstrează-i acasă doar în cazul în care eşti plecat destul de des.

Feriga. Aceste plante sunt bune în grădinile din faţa casei şi pe parcelele de grădină. Ele pot aranja frumos o grădină de flori şi se pot decora cu diverse alte flori în zilele de sărbătoare. Dar experţii nu recomandă păstrarea lor în casă: absorb oxigenul, emit dioxid de carbon, ceea ce îți poate da dureri de cap.

Tuberoza. Această floare frumos mirositoare este chiar utilizată în parfumerie, dar acest avantaj nu poate fi comparat cu dezavantajul său. Ea atrage trădarea. Dacă eşti căsătorit şi nu doreşti probleme, este mai bine să renunţi la această floare odată pentru totdeauna.

Plante care răspândesc energii negative

Steaua Cavalerului nu agreează când în prezenţa sa este o persoană care provoacă scandaluri, care revarsa energii negative. Această floare absoarbe energia negativă până la ultima picătură, apoi o răspândeşte mai târziu. Dacă de multe ori ai pe cineva care se ceartă în casa ta, rişti să nu mai scapi niciodată de afluxul constant de energie negativă.

Oleandru. În unele cazuri, mirosul acestei flori incredibil de frumoase poate provoca ameţeli. Dacă ai copii mici, atunci nu cumpăra niciodată oleandru ca plantă ornamentală. Dacă îţi place, o poţi ţine în curte, departe de copii.

Stellera chamaejasme. Această floare este foarte toxică pentru copii şi animale mici. Seva acesteia poate provoca probleme mari de sănătate celor din jurul tău. E bine să nu o ţii în casă.
Adauga un comentariu