Local

Poliţiştii au căutat ore întregi după un apel care anunţa că o femeie a fost violată (EXCLUSIV)

Publicat: 29 iun. 2020
Poliţiştii au căutat ore întregi după un apel care anunţa că o femeie a fost violată (EXCLUSIV)
Poliţiştii au căutat ore întregi după un apel care anunţa că o femeie a fost violată

O femeie a fost violată de un bărbat care s-a întors recent din Austria. În cursul nopţii de 28 iunie 2020, un apel la numărul unic de urgenţă 112 anunţa faptul că în localitatea Cozia din Răducăneni, o femeie a fsot agresata fizic şi violată. Polițistii au căutat ore intregi victima. Femeia agresată, în vârstă de 35 de ani susţine că a fost violată de un bărbat în vârstă de 45 de ani

Femeia a fost agresată şi violată de către un bărbat recent întors din Austria

Conform declaraţiilor victimei, bărbatul ar fi agresat şi violat femeia în varst de 35 de ani. Incidentul s-a petrecut la o fermă din localitatea Cozia, comua Răducăneni din Iaşi. Bărbatul în vârstă de 45 de ani s-a întors recent din Austria şi are antecedente penale.

” În cursul nopţii de 28 iunie spre 29 iunie 2020, s-a înregistrat un apel la numărul unic de urgenţă 112. O tânără de 35 de ani din localitatea Cozia din Răducăneni declară că a fost agresata fizic şi violată de către un bărbat în vârstă de 45 de ani întors recent din Austria. Bărbatul este cunoscut că având antecedente penale anterioare. Femeia declară că se afla la o fermă a acestui domn şi că nu mai are baterie la telefon. S-au mobilizat echipe mixte de poliţie, pompieri şi un echipaj de prima ajutor cu paramedici. După aproximativ 3 ore, s-a identificat agresorul şi victimă care a refuzat îngrijirile medicale pe propria răspundere. Rămâne ca poliţia să ancheteze cazul.” a declarat prof. Diana Cimpoesu, medic coordonator UPU – SMURD Iaşi.

”Politistii din Răducăneni au identificat şi reţinut un bărbat suspect pentru infracţiunea de viol. Bărbatul a fost depistat la 1.5 kilometri distanţă de stana în care locuia. Victima a fost depistata după câteva ore de căutări. Ancheta este în plină desfăşurare pentru a se stabili situaţia de caz. Căutările au fost efectuate cu sprijinul poliţiştilor de frontieră care au fost dotaţi cu aparate de termoviziune, a jandarmilor, reprezentatilro ISU şi al voluntarilor.” au afirma reprezentanţii IPJ Iaşi.

O altă femeie a fost victima unui viol. Violatorul este un minor în vârstă de doar 15 ani

În acest weekend, în Iaşi, s-a mai produs un viol. O tânără în vârstă de 20 de ani a sunat la numărul unic de urgenţă 112 şi le-a explicat oamenilor legii faptul că a fost victima unei agresiuni sexuale urmate de un viol. Tânăra le-a spus oamenilor legii faptul că în jurul orei 3.00, în parcul de pe strada Ciurchi din Iaşi, în timp ce se afla cu un minor, lucrurile au degenerat iar agresorul a întreţinut relaţii sexuale fără acordul ei. Tânăra a depus plângere penală, iar oamenii legii au deschis o anchetă în acest sens. Din câte se pare, tânărul are un tată celebru. Tatăl băiatului a fost arestat recent pentru trafic de heroină.  Todică Gruia, tatăl lui David Gruia, a fost retiut recent de către poliţişti, iar acuzaţiile aduse sunt destul de grave.

Tribunalul Iași admite propunerea de arestare preventivă pentru o perioadă 30 de zile a lui Todică Gruia, unul dintre cei mai cunoscuți traficanți locali. Propunerea a fost formulată de DIICOT – Serviciul Teritorial Iaşi în dosarul nr.101D/P/2018. Todică Gruia este cercetat pentru săvârşirea infracțiunilor de „trafic de droguri de mare risc” și “deţinere, fără drept, de droguri de risc, în vederea consumului propriu”.

Totuşi, băiatul susţine că raportul sexual a fost unul consimţit. Poliţiştii l-au dus la secţie şi au demarat o anchetă pentru a se stabili cu exactitate situaţia. În altă ordine de idei, tânărul a fost supus şi unei expertize psihiatrice pentru a se vedea dacă acea discernământ în momentul comiterii violului.

Adauga un comentariu