Cancan ultimă oră

Prietenii Andreei Bălan, revoltați după mesajul postat de George Burcea. Aceștia îl acuză pe actor că minte

Publicat: 05 mart. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

După prima apariție publică a Andreei Bălan, în care a vorbit despre divorțul de George Burcea, soțul vedetei a postat și el un mesaj tranșant, în care susține mai multe lucruri. Printre altele, a ținut și să vorbească despre cum a fost un tată și un soț dedicat, care se ocupa mai tot timpul cu treburile gospodărești. Deloc adevărat, spun prietenii Andreei Bălan, care s-au aprins după ce au citit cuvintele lui Burcea.

Spynews.ro a aflat, în exclusivitate, amănunte din spatele ușilor închise ale vieții Andreei Bălan și a lui George Burcea. Potrivit unor surse apropiate cuplului, nu se poate pune vorba de o muncă pe care actorul „a pus monopol”, întrucât a avut ajutor la fiecare pas.

George Burcea a mințit în postare?

Despre ce este vorba? Ei bine, se pare că George Burcea nu a avut deloc o muncă titanică în față. Asta pentru că, încă de la primul copil, Ella, el și Andreea Bălan au avut parte de ajutorul mamei cântăreței, care s-a ocupat de tot ce ține de îngrijitul copilului și de gătit.

Mai mult, la un moment dat și-au angajat și o bonă, care suplinea munca prestată de mama Andreei Bălan, iar odată cu încheierea programului de lucru se ocupa și de curățenie. Și de parcă nu era de ajuns că erau deja destule treburi prin casă de care Burcea care nu trebuia să se ocupe, cei doi au avut și un grădinar, care se îngrijea de exteriorul casei și de grădină.

Tot prietenii Andreei Bălan au ținut să precizeze că, totuși, George s-a implicat, într-adevăr, de câteva ori, și anume când artista era plecată la concerte sau la „Te cunosc de undeva”. Sursele noastre o apără pe artistă, menționând că în toată această perioadă, toate cheltuielile ce țineau de copil, casă și familie erau acoperite de aparițiile vedetei. Asta pentru că, totuși, George Burcea avea niște contracte sporadice, deloc suficiente pentru a întreține o familie cu doi copii și angajați, așa că „povara” financiară a căzut mereu în poala Andreei. Și mai grav este, însă, că odată cu venirea pe lume a celei de-a doua fetițe, Clara, George Burcea nu s-ar mai fi implicat deloc, căutând orice pretext să fie plecat de acasă, cu diverse proiecte.

Adauga un comentariu