Eveniment-Social

Proiectul CRED, desfășurat la Casa Corpului Didactic „Spiru Haret” din Iași – VIDEO

Publicat: 08 iun. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Proiectul CRED desfășurat la Casa Corpului Didactic Spiru Haret din Iași - VIDEO
Marți, 8 iunie 2021, la Casa Corpului Didactic “Spiru Haret” Iași s-a desfășurat, în cadrul Proiectului CRED – „Curriculum Relevant, educație deschisă pentru toți”, workshop-ul cu tema Dezvoltare și inovare curriculară pornind de la competențele cheie. Contextualizări pentru conceperea CDȘ și a activităților extra-școlare și extra-curriculare

Marți, 8 iunie 2021, la Casa Corpului Didactic “Spiru Haret” Iași s-a desfășurat, în cadrul Proiectului CRED – „Curriculum Relevant, educație deschisă pentru toți”, workshop-ul cu tema Dezvoltare și inovare curriculară pornind de la competențele cheie. Contextualizări pentru conceperea CDȘ și a activităților extra-școlare și extra-curriculare.

Activitatea a fost susținută de d-na lect. dr. Nicoleta Rogoz de la Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației din cadrul Universității “Alexandru Ioan Cuza”, Iași și a vizat un grup țintă de 50 de persoane – directori și cadre didactice din învățământul primar și gimnazial, dar și reprezentanți ai unor ONG-uri și asociații sindicale, participanți la proiecte naționale sau internaționale care au dezvoltat auxiliare/materiale didactice relevante pentru implementarea noului Curriculum național, autori de resurse educaționale deschise sau alte resurse de învățare relevante pentru activități de adaptare curriculară.

Lucrările au fost deschise de d-na prof. Luciana Antoci, Inspector Școlar General la Inspectoratul Școlar Județean Iași, d-l Emil Dragomirescu, reprezentant al Ministerului Educației și expert operațional implementare formare în cadrul proiectului și de d-l prof. Silviu Iordache, director al Casei Corpului Didactic “Spiru Haret” Iași.
Workshop-ul face parte din seria celor 45 de ateliere care se desfășoară în această perioadă în toată țara și care își propun să prezinte exemple de bune practici în implementarea și aplicarea la clasă a noului curriculum.

Adauga un comentariu