Cancan ultimă oră

Răzvan Simion, despre relația cu Lidia Buble: „Sunt recunoscător până la Dumnezeu”

Publicat: 03 dec. 2021
Lidia Buble și Răzvan Simion
Lidia Buble și Răzvan Simion

Răzvan Simion a fost invitat, recent, în cadrul podcast-ului lui Damian Drăghici. Prezentatorul TV a făcut dezvăluiri despre povestea de dragoste pe care o trăiește cu Daliana Răducan, dar și despre relația pe care a avut-o cu Lidia Buble.

Timp de cinci ani au format un cuplu, dar în vara anului trecut au decis să meargă pe drumuri separate. Atunci când a cunoscut-o pe Lidia Buble, Răzvan Simion era căsătorit cu Diana… femeia cu care are și doi copii. Timp de un an, artista și prezentatorul TV ar fi trăit o poveste de dragoste interzisă.

Ulterior, cei doi și-au asumat relația și au format unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz-ul românesc. Doar că, într-un final, Răzvan și Lidia au decis să meargă pe drumuri separate. Prezentatorul TV a mărturisit, însă, că a avut multe de învățat din această relație și nu regretă absolut nimic.

”Eu sunt recunoscător până la Dumnezeu tuturor femeilor care au trecut prin viața mea, de la care am avut lucruri de învățat, am înțeles că etapa trebuia să existe, lovitura de pragul de sus sau treptele au fost acolo legate cumva de energia feminină echilibrată în fiecare dintre noi. Am înțeles și dezechilibrele pe care le-am avut și pe care le-am produs. (…) Eu am dreptul să fiu fericit. Am iertat, m-am iertat și pe mine și mă simt mai bine”, a mărturisit Răzvan Simion.

Răzvan Simion se iubește cu Daliana Răducan

După despărțirea de Lidia Buble, Răzvan Simion și-a găsit liniștea în brațele Dalianei Răducan. Daliana este arhitect de design interior. Aceasta a făcut parte din echipa ”Visuri la Cheie”, de la Pro TV, dar, de câțiva ani, lucrează pe cont propriu, având un birou pe Strada Paris din București. Cei doi visează acum la o casă a lor, dar și la copii.

”Pe plan sentimental, urmează să cresc. Cresc împreună cu iubita mea și ne ținem unul pe altul. Ne ținem foarte bine, într-o complementaritate pe care cumva am căutat-o și am găsit-o. Evoluăm și așa, poate o casă mai mare, poate copii mai mulți, poate vacanțe. Perioada asta a curățat tot ce prinzi pe lângă tine, multele energii, eu le zic zoaie. M-au oprit cumva din creștere”, a mai declarat Răzvan Simion în podcastul lui Damian Drăghici.

 

Adauga un comentariu