Magazin

Sandwich crocant cu șuncă și cașcaval. Vezi cum se prepară. Ideal pentru micul dejun

Publicat: 13 oct. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Sandwich crocant cu șuncă și cașcaval. Vezi cum se prepară. Ideal pentru micul dejun

Sandwich crocant cu șuncă și cașcaval. Rețetă pentru micul dejun. Sandwich-ul crocant este preparatul ideal pentru micul dejun.

Ingrediente:

– unt la temperatura camerei

– două felii de pâine toast

– 30 g caşcaval

– două felii de şuncă.

Cum se prepară

Untul se întinde pe fața fiecărei felii de pâine, iar cașcavalul se rade pe suprafaţa cu găuri mări a razătorii.

Şunca se pune pe una dintre feliile de pâine, se presară caşcavalul ras, iar deasupra se pune cealaltă felie de pâine unsă cu unt în jos.

Se pune sandwich-ul pe o tavă cu hârtie de copt în cuptor şi se lasă aproximativ 15 minute. Întoarceţi-l pe o parte şi pe cealaltă.

Adauga un comentariu