Cancan ultimă oră

Scandal în showbiz! Oana Roman a luat foc după ce a fost criticată că a pozat dezbrăcată

Publicat: 21 dec. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Scandal în showbiz Oana Roman a luat foc după ce a fost criticată că a pozat dezbrăcată

Oana Roman este pusă pe schimbări după ce a anunțat că nu mai formează un cuplu cu soțul ei, Marius Elisei urmând să divorțeze. Recent, a avut curajul să pozeze sexy, îmbrăcată sumar și întinsă pe pat, iar mulți dintre fani au criticat-o.

Oana Roman nu pune, însă, la suflet. Și le-a transmis și un mesaj celor care au aruncat cu noroi în ea. „Nu mă interesează, eu aș mai poza o dată. E adevărat că nu am mai pozat niciodată atât de îndrăzneț, dar am slăbit opt kilograme. Și în fond și la urma urmei, nu eram în fundul gol. Aveam și un prosop pe cap”, a spus Oana Roman potrivit click.ro.

Oana Roman și Marius Elisei, planuri de Revelion

Oficial… sunt despărțiți. Dar, în pofida tuturor discuțiilor din ultima păerioadă, Oana Roman și Marius Elisei vor petrece împreună sărbătorile de iarnă care bat la ușă. Această hotărâre este argumentată de dorința ca fetița lor să nu simtă lipsa niciunuia dintre ei în această perioadă importantă din an. Fiica fostului premier al României a mărturisit că abia așteaptă să își încheie proiectele și să se bucure de zilele libere de la sfârșitul lui 2019.

“Este cel mai important este să termin proiectele pe anul ăsta, să mă ocup de Iza şi să urmeze vacanţa pe care o aştept de mulţi ani, pentru că anul ăsta, am zis că de la Crăciun, până după Revelion, nu mai fac nimic. Ne-am petrecut toţi timp împreună, pentru că aşa e bine şi frumos şi normal şi o să ne petrecem şi Crăciunul împreună, şi Revelionul. Eu am organizat să o duc la munte, pentru că recunosc, eu, în primul rând veam nevoie de linşte şi de odihnă”, a declarat Oana Roman la un post de televiziune

Adauga un comentariu