Actualitate

Senatorul de Iași Diana Șoșoacă, despre mitingul AUR și scandalul din fața Parlamentului: „Ei au mințit ca lumea să iasă în stradă pentru că trebuia eliberată supapa. Și-au bătut joc de oameni orbi, în cârje sau în scaun cu rotile” – VIDEO

Publicat: 12 mai 2023
_____ Vizualizări 2 Comentarii
Senatorul de Iași Diana Șoșoacă despre mitingul AUR și scandalul din fața Parlamentului Ei au mințit ca lumea să iasă în stradă pentru că trebuia eliberată supapa. Și-au bătut joc de oameni orbi în cârje sau în scaun cu rotile - VIDEO
Senatorul de Iași, Diana Șoșoacă

Astăzi, 12 mai 2023, senatorul de Iași Diana Șoșoacă a discutat într-o nouă ediție dialog despre cele mai importante subiecte ale momentului. Invitata săptămânală a emisiunilor BZI LIVE a făcut dezvăluiri incendiare despre mitingul organizat de AUR, dar și despre scandalul care a avut loc în fața Parlamentului.

Mai mult decât atât, președintele S.O.S. România îi acuză pe cei de la AUR și nu numai că au votat cu bună știință proiectul de Lege PLX 145.

„Ei se scuz că nu au habar ce fac. Cum poţi pune oameni care nu au habar? Atunci îţi dai demisia şi pleci. AUR este o tinichea. Te foloseşti de suferinţa oamenilor. S-au urcat cu bocancii pe cadavrele copiilor. Eu nu voi permite niciodată că cineva să se folosească de copii pentru interese mizere, mai ales politice. Totul trebuia discutat cu amendamente pe masă. Ei ştiau foarte bine că nu se putea retrage proiectul, pentru că legislaţia nu mai permite dacă s-a intrat în circuitul legislativ al Parlamentului. Ei au minţit lumea ca să iasă în stradă. Când am făcut eu miting pentru PLX ne-am adunat 500 de oameni. Nu au fost Servicii, presă. Nu se poate să vă duceţi după fentă. Pe mine aşa mă ştie lumea, de la mitinguri, şi nu am ieşit. Oare de ce? Atunci am văzut manipularea şi l-au pus pe Simion să facă acest miting”, a transmis Diana Șoșoacă, la BZI LIVE.

Diana Șoșoacă, despre mitingul AUR și scandalul din fața Parlamentului României

Diana Șoșoacă afirmă că mitingul AUR a fost organizat anume pentru ca poporul român să fie manipulat deoarece ordinele vin de la Bruxelles.

„Toate acele PLX-uri au venit de la Bruxelles, au venit traduse și ai noștri le-au implementat 100%. Capul lui Firea va cădea după această perioadă. A venit un ordin de la Bruxelles şi li s-a impus ca până luni să se adopte Legea. Pe seama lor vin mulţi bani în ţară, este a treia rundă. România a fost vândută ca să nu ia aceşti bani PSD, ci să-i ia PNL. Ordinul este clar, Iohannis va vota. Totul este de la Bruxelles, eu nu am pus mare preţ pe UE şi PE. Ştiţi că eu nu sunt adepta UE, se va alege praful de ea curând. Oamenii care încearcă să aducă la lumina aceste aspecte sunt daţi afară sau au vreo problemă gravă din senin. Suntem într-o situaţie foarte gravă.
De ce să organizezi un miting sâmbăta când nu e nimeni? Pentru că trebuia eliberată supapa. Eu văd, era o stare de nervozitate cumplită, oamenii ameninţau că iau pistoale, cuţite. Nu sunt de acord, dar ar merita-o pentru că actul de trădare nu poate fi iertat. I-a scos pe săracii oameni de peste tot. Alea sunt autocarele cu care colaborează PNL şi PSD. Ați văzut unde au parcat şi cum kypermarketurile cu nume franţuzeşti au permis accesul autocarelor în parcări. Orb să fii să nu vezi aranjamentul mizerabil. Sâmbătă nu era nimic, i-a plimbat şi i-a obosit. Au fost oameni cu cârje, în scaune cu rotile, cu dizabilităţi. Cum să-ţi bagi joc de oamenii ăştia?”, a menționat senatorul de Iași.

De asemenea, în continuarea dialogului său, Diana Șoșoacă a comentat incidentul în care a fost implicat Ludovic Orban, fostul premier al României.

„Jandarmeria şi Ludovic Orban s-au adunat în faţă. Fostul premier al României, care ne-a închis în case și care fuma şi bea whiskey, a luat-o înainte cu jandarmii să intre în Camera Deputaţilor. A apărut după Simion și le-a spus oamenilor să plece că nu se mai votează nicio Lege. Oamenii s-au anunţat unii pe alţii după ce au văzut că eu făceam live în Camera Deputaţilor. Multe le-am învăţat pe pielea mea. Dacă nu suntem în stare să vedem manipularea, dacă mitingul se întâmplă miercuri când s-a votat în Plen, credeţi-mă că ieşea revoltă. Ei ştiau că va ieşi urât şi oamenii vor vrea să intre în Parlament. SRI şi SIE sunt Securitatea pentru mine. Am deţinut primul loc în lume pentru manipulare până în anul 1989. Credeți că acum va fi altfel? În interior fac sondaje săptămânal, ei iau pulsul săptămânal pentru că au nevoie. Avem peste 400 de mii de agenţi secreţi, suntem tara cu cei mai mulţi securişti, plus cei care nu se ştiu şi nu apar în acte, li se schimbă identitatea în fiecare an sau instantaneu după ce-şi termină treaba. Inclusiv şi cu operaţii. Iată unde se duc banii noştri. A aflat vreodată câţi bani rulează Serviciile Secrete ale României? Nimeni nu ştie nimic. De aia nu vor un preşedinte care să nu fie susţinut din afară”, a conchis Diana Șoșoacă.

Comentarii
  • Mai da-te-n spume de smintita. Te-ai suit pe subiectul „Sf Parascheva” dupa ce, mai ‘nainte, lehaiai pe FB ca romanii sunt niste prosti care pupa oase de om mort, fara sa stie macar ale cui sunt..?
    MARS! nimeni nu rezista langa tine…Vorbesti singura, ca televizorul.

  • Dan Tanasa a recunoscut ca a gresit, lasand sa treaca proiectul de comisia lui. Desi, membrii comisiei erau mult mai multi decat membrii AUR. Era si Coarna acolo, si Lasca… A recunoscut public! Dar osanza asta – ce nu s-a lasat pana nu l-a facut zob pe Victor Socaciu, in instantele de judecata, s-a ABTINUT in Senat. Nu a trantit legea, ci doar s-a abtinut. De ce? Fiindca sorosismele si kovesismele inca zac in ea! Intocmai cum posta, pe vremuri, pro USR. E doar o magarita vopsita in zebra… Tu te abtii la vot, in Senat, si ai tupeul sa ridici ratul la AUR? Nu ti-e rusine???

Adauga un comentariu