Local

Societatea Româna de Chirurgie Cardiovasculară organizează un eveniment de impact la Iaşi! Participanţii vor avea şansa să afle informaţii inedite!

Publicat: 18 oct. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Societatea Româna de Chirurgie Cardiovasculară organizează un eveniment de impact la Iaşi Participanţii vor avea şansa să afle informaţii inedite

În perioada 17 – 19 octombrie 2019,  Societatea Româna de Chirurgie Cardiovasculară (SRCV) organizează cea de-a doua ediţie a unui eveniment format din workshopuri teoretice şi practice. Evenimentul va avea loc la Hotel Internaţional din Iaşi.

Sub pretextul faptului că chirurgia vasculară este una dintre cele mai dinamice specialităţi din medicina contemporană, comitetul de organizare propune câteva tematici de interes pentru toţi participanţii. Astfel, în cadrul workshopurilor, se vor discuta tematici ca bolile carotide, patologia aortei, boala arterială periferică a membrelor, recuperarea vasculară şi multe altele. Participanţii vor avea ocazia să traverseze împreună cu organizatorii aproximativ 20 de sesiuni practice de una sau două ore, în grupuri limitate ca număr. La conferință participă si celebrul chirurg ieșean, conf. dr. Victor Costache, director medical la Spitalul European Polisano din Sibiu.

Adauga un comentariu