Mozaic muzical

Ștefania Rareș a vorbit despre încercările la care a supus-o viața. Artista a povestit totul cu lacrimi în ochi

Publicat: 10 feb. 2022
Stefania Rares in costum popular
Stefania Rares a trecut prin multe cumpene de-a lungul vietii

Cântăreața Ștefania Rareș a povestit, cu ochii în lacrimi, despre cele mai grele clipe prin care a trebuit să treacă de-a lungul vieții. Artista a fost nevoită să își abandoneze copiii nou-născuți pentru a onora niște contracte.

Aceasta nu a fost însă singura cumpănă prin care a trebuit să treacă. Îndrăgita cântăreață a simțit o durere nemărginită atunci când și-a înmormântat soțul.

Ștefania Rareș, despre cumpenele din viața ei

Ștefania Rareș a vorbit de curând despre momentul în care a fost nevoită să plece de lângă fetița ei, care avea doar șase luni, și să o lase în grija soacrei. Artista a plătit însă cu vârf și îndesat prețul succesului. Micuții îi simțeau mereu lipsa, deși au avut parte de tot și nu le-a lipsit absolut nimic.

”N-am crezut că o să fiu atât de iubită și apreciată de socrii mei. I-am considerat mamă și tată. Soacra și cumnata mea m-au ajutat enorm, eu am plecat tot timpul. După ce am născut-o pe Raluca, am avut un contract de trei luni în Canada și a trebuit să stau șase luni.

Dacă nu-i aveam pe socrii mei, nu știu cum ar fi crescut copiii mei, nu le-au lipsit nimic… în afară de dorul de mamă. Când m-am întors din Canada, fata mea nu m-a mai recunoscut. Am lăsat-o cu ochii verzi și când m-am întors îi avea căprui. Am vrut s-o iau în brațe și a fugit, nu mă mai cunoștea.

E o durere în suflet de dor, durere de dor! Să-ți fie dor și să te doară.

E adevărat că am câștigat bani și am fost apreciată, dar nimeni nu-ți vindecă dorul de copii. Ei au suferit pe o parte, eu pe alta. Am făcut asta ca să ne fie mai bine și mai ușor. Să-i mulțumim Lui Dumnezeu că, astăzi, îi văd când îmi deschid ușa. Îmi pare rău că nu suntem toți patru”, a mărturisit artista în emisiunea ”Sub Lupă”.

Soțul Ștefaniei Rareș a murit în urmă cu 20 de ani

Cu 20 de ani în urma, Ștefania Rareș a trecut printr-o altă cumpănă grea. Soțul cântăreței a părăsit această lume mult prea devreme, iar artista a rămas singură cu doi copii. Cum un necaz nu vine niciodată singur, din cauza șocului suferit, vedetei i-a paralizat și o mână.

Cântăreața a rămas cu amintirile și cu o recunoștință imensă pentru socrii care au susținut-o și i-au fost precum părinții ei: ”N-am cuvinte de mulțumire pentru familia soțului meu. Soacra a murit în brațele mele, cu ochii în lacrimi. O regret și acum, o visez, am amintiri frumoase”, a mai mărturisit artista.

Cine este Ștefania Rareș

Ștefania Rareș s-a născut pe 28 octombrie 1943, în Dumbrăveni, județul Botoșani. Aceasta a început să cânte în anul 1959 în Ansamblul „Ciprian Porumbescu”, din Suceava. Ion Iliescu i-a oferit pe 29 noiembrie 2002  Ordinul Național „Serviciul Credincios” clasa a III-a, „pentru crearea și transmiterea cu talent și dăruire a unor opere literare semnificative pentru civilizația românească și universală”.

Din discografia cântăreței merită menționate următoarele piese

* Dacă-i chef păi chef să fie

* Hai la joc

* Ridicați paharul

* Jurăminte jurăminte

* Crâșmăriță crâșmăriță

* Hora radasenilor

* Cât de bun îmi e bărbatul


Maria Dragomiroiu si Sofia Vicoveanca spun adevarul despre starea lui Nicolae Botgros
Adauga un comentariu