Stiri si curiozitati

Tampoane OB în apă. Cum să-l folosești corect la piscină sau când faci plajă

Publicat: 04 oct. 2022
Tampoane OB în apă. Cum să-l folosești corect la piscină sau când faci plajă
Înainte de a intra în apă cu un tampon asigurați-vă că vă simțiți confortabilă cu acesta

Nu lăsați frica de a folosi un tampon OB în apă să vă împiedice să vă bucurați de o zi însorită la piscină sau pe plajă. Ceea ce multe fete nu realizează este că folosirea unui tampon în timp ce înoată nu este diferită de a-l folosi la un picnic de duminică. Însă, în apă ar trebui să țineți cont de câteva măsuri de precauție înainte de a începe să înotați.

Pentru a folosi un tampon în apă introduceți-l ca de obicei. Trebuie să te obișnuiești cu tamponul înainte de a-l folosi în piscină. Pentru a utiliza un tampon, aruncați ambalajul, intrați într-o poziție confortabilă care vă permite să plasați jumătate din aplicator în vagin și apoi aplicați cât mai multă presiune pentru a împinge tamponul mai adânc în vagin. Odată ce simțiți că tamponul este la locul său, îndepărtați cu grijă aplicatorul. Ar trebui să puteți simți tamponul când îl introduceți în vagin și când scoateți aplicatorul. Dacă nu îl așezi suficient de adânc, va ieși o dată ce îndepărtezi aplicatorul.

un tampon ob pe o masa
Este bine să purtați pantaloni scurți imediat ce ieșiți din piscină

Tampoane OB în apă. Cum să-l introduci corect în vagin pentru a nu simți disconfort la piscină

Înainte de a intra în apă cu un tampon asigurați-vă că vă simțiți confortabilă cu acesta. Plimbați-vă, așezați-vă puțin pentru a vă asigura că nu simți un disconfort. Dacă simțiți durere sau presiune, încercați din nou sau introduceți degetul în vagin și împingeți-l mai departe. Uneori, dacă tamponul nu poate fi împins mai departe, poate însemna că menstruația se va termina în curând.

Pentru a folosi un tampon la piscină alege costumul de baie potrivit. Acum nu este momentul să-ți îmbraci costumul de baie nou-nouț, roz deschis sau alb. Alege un costum de baie de culoare închisă. Poți opta si pentru un costum de baie cu fundul mai strâmt pentru a te simți mai protejată. De asemenea, în astfel de cazuri poți folosi și cupa menstruală.

patru tipuri de tampoane pe o masa
Este important să ascundeți cu grijă sfoara de la tampon

Este important să ascundeți cu grijă sfoara de la tampon. Doar asigurați-vă că îl băgați în partea de jos a costumului de baie și nu vă mai gândiți la asta. Poți tăia puțin sfoara cu foarfeca de unghii dacă vrei, dar nu-l tăia complet pentru că îți va fi greu sa-l scoți ulterior.

Ce nu trebuie să faci când ai menstruație și vrei să pleci la plajă. Reguli de știut

Nu folosiți absorbante care se atașează de lenjerie. În astfel de situație, absorbantul se poate foarte ușor dezlipi de lenjerie. Le poți purta la piscină sau pe plajă doar dacă știi că nu vei înota.

Este bine să purtați pantaloni scurți imediat ce ieșiți din piscină. Dacă cauți o protecție suplimentară și îți faci griji să ieși din piscină în costumul tău de baie în timp ce folosești un tampon, poți să-ți îmbraci o pereche de pantaloni scurți confortabili din denim pentru a te simți mai încrezătoare.

femeie care tine un tampon ob in mana si trage de funia sa
Pentru a folosi un tampon la piscină alege costumul de baie potrivit

Schimbați-vă tamponul puțin mai des dacă este necesar. Dacă își faci griji să-l schimbi sau dacă te simți inconfortabil după ce ai ieșit din apă, îl poți schimba la fiecare două ore sau ori de câte ori vrei.

Este bine să vă bucurați de înot deoarece tampoanele OB în apă rezistă. Nu vă faceți griji că înotați cu un tampon, toată lumea trece mai degrabă sau mai târziu prin asta. Bucurați-vă de înot fără să vă faceți griji cu privire la scurgeri. Mai mult decât atât, înotul vă va ameliora crampele, vă va întări și vă va îmbunătăți starea de spirit.

femeie care tine un tampon ob in mana
Pentru a folosi un tampon în apă introduceți-l ca de obiceiAdauga un comentariu