Stiri si curiozitati

Tatuaje mici băieți: Cum poți ieși în evidență cu un model minimalist

Publicat: 03 dec. 2021
tatuaj pe antebrat
Tatuajele mici pot fi un un semn de masculinitate dacă sunt bine alese

În cele mai multe cazuri, femeile optează să își facă niște tatuaje mici, însă asta nu înseamnă că nu sunt tatuaje mici pentru băieți cu care poți să ieși în evidență.

Tatuajele mici, simple sau minimaliste sunt perfecte și pentru bărbați, chiar dacă nu sunt mari și nu denotă caracter sau putere.

Tatuaje mici pentru băieți: Care sunt avantajele

Tatuajele mici pentru băieți sau bărbați pot fi în zone foarte diferite ale corpului, iar marele avantaj al faptului că nu sunt mari este acela că sunt foarte ușor de ascuns și deghizat. Tocmai de aceea, mulți băieți sau bărbați care lucrează în medii unde astfel de tatuaje nu sunt agreate aleg modele mai mici pentru a le putea ascunde

Un alt avantaj al tatuajelor mici pentru băieți sau bărbați este acela că ele transmit senzualitate. Este evident faptul că acest fel de tatuaje sunt total opuse celor mari, de pe antebraț, sau a celor de pe spate sau piept și care acoperă o mare parte a corpului.

tatatuaj pe pieptul unui barbat

Cele mai des folosite modele de tatuaje mici pentru băieți sau bărbați

Cei care aleg să-și facă un tatuaj mic, de obicei, optează pentru linii curat, în alb și negru.

În ceea ce privește modelele, există foarte multe desene la care se poate apela, de la o stea mică și drăguță, la o frază sau chiar tatuaje mai elaborat. Totul ține de imaginația ș ide dorința celui care vrea să-și facă tatuajul.

Cei care aleg să-și tatueze niște cuvinte pot alege o frază motivațională, un citat sau un fragment dintr-un citat care are o semnificație specială pentru cel care își face tatuajul.

O altă idee de tatuaj este cel geamăn sau „în oglindă“. Astfel se poate opta pentru un tatuaj mic făcut pe cele două părți inghinale, pe omoplați sau chiar pe piept. Modelele cel mai des folosite sunt de animale sau flori, animale. Cele două tatuaje pot fi simetrice sau nu.

tatuaj tribal pe mana

Tatuaje mici pe braț

Locul cel mai des ales pentru a-ți face un tatuaj este interiorul brațului. În această zonă, mulți băieți sau bărbați aleg să-și tatueze o cardiogramă cu un animal, o minge sau un un instrument muzical în mijloc.

Alte modele la care se poate apela pentru tatuajele pe braț sunt modelele tribale. Acestea pot să înconjoară brațul cu diferite simboluri sau pot fi făcute doar pe partea interioară sau exterioară.

tatuaj in oglinda

Tatuaje pe degete, gât sau pe ceafă

Cei care optează să-și facă un tatuaj pe un deget sau pe mai multe degete aleg fie mesaje care să transmită forță și masculinitate, fie dragoste față de cei dragi.

Alții aleg să-și facă un mic tatuaj pe gât. Pentru acest loc există mai multe opțiuni interesante. Astfel, se poate opta pentru o frază motivațională, un semn zodiacal sau numele unei persoane dragi.Un tatuaj mic făcut pe ceafă poate fi o altă variantă la îndemâna băieților sau bărbaților. Asta mai ales pentru că ceafa este una dintre puținele zone de pe spate unde un tatuaj mic arată bine, deoarece este încadrat în mod natural de umeri și gât.

tatuaj citat pe antebrat

 

Adauga un comentariu