Acesta este ieșeanul care va petrece Paștele la Palatul Roznovanu! De supărare că nu poate intra în posesia apartamentului de lux, Bogdan Ștefan face greva foamei: „Suntem foarte mulți în această situație” – FOTO
Într-o tigaie, se rumenesc feliile de bacon, la foc mediu, până ce devin crocante. Cu o lingură perforată, se scot pe șervete de hârtie. Se scurg, păstrând 1 lingură de grăsime. În grăsimea păstrată, se călește ceapa până ce s-a înmuiat. Deasupra se pun cartofii, sarea, mazărea, 1 cană de brânză și fâșiile de bacon.
Se micșorează flacăra; se acoperă compoziția și se mai lasă pe foc 10 minute sau până când s-a încins uniform. Se combină maioneza cu laptele și se omogenizează; se toarnă peste bacon. Se presară la suprafață brânza rămasă. Se ia compoziția de pe foc; se lasă să stea 5 minute înainte de servire.