Cancan ultimă oră

Testul inelelelor. Alege unul și află ce fel de femeie ești

Publicat: 17 iul. 2020

Acesta este un test pe cât de simplu, pe atât de surprinzător! Alege un inel, cel care te reprezintă cel mai bine, şi descoperă ce fel de femeie eşti.

Inelul numărul 1. Dacă ai optat pentru acest inel înseamnă că eşti o „regină” care îşi cunoaşte adevărata valoare. Eşti o persoană onestă, iar oamenii se pot baza pe tine.

Inelul numărul 2. Eşti o bucurie pentru cei din jurul tău. Eşti mereu veselă, alegi să ai mereu look-uri interesante, iar oamenii te admiră pentru naturaleţea ta.

Inelul numărul 3. Eşti o femeie iubitoare, îţi place să călătoreşti şi eşti o persoană frumoasă atât în exterior, cât şi în interior.

Inelul numărul 4. Dacă ai optat pentru acest inel înseamnă că ai o latură sălbatică şi eşti plină de energie. Uneori oamenii te invidează, căci viaţa ta pare fascinantă pentru mulţi dintre ei.

Inelul numărul 5. spune despre tine că eşti plină de şarm. Eşti o femeie caldă, dar în exterior alegi să fii o persoană normală şi adopţi outfituri modeste care nu te scot în evidenţă. Eşti sociabilă şi ai foarte mulţi prieteni.

Inelul numărul 6. Dacă ai ales acest inel, eşti frumoasa şi inteligentă. Preţuieşti viaţa şi eşti ambiţioasă, astfel încât reuşeşti să depăşeşti orice greutate a vieţii.

Obiecte din locuință care îți aduc ghinion. Trebuie să scapi rapid de ele

Obiectele din locuința ta care aduc ghinionul. Există o listă interminabilă de obiecte care se regăsesc în aproape toate casele. Se spune că acestea aduc ghinion sau cel puțin împiedică prosperitatea și starea de bine să intre în viața și în casele voastre. Dacă v-am stârnit măcar puțin curiozitatea, vă invităm să aruncați un ochi peste elementele decorative considerate ghinioniste de-a lungul anilor.

1. În fruntea clasamentului se află tablouri sau fotografii cu incendii și calamități naturale

Deși aceste imagini sunt o adevărată operă de artă, erupțiile vulcanice, tsunami-ul sau incendiile aduc energii negative în casă. Ba chiar mai mult, se crede că nici picturile în care sunt închipuite ploi sau ninsori nu sunt de ținut în casă căci pot atrage tristețea și durerea.

2. Continuăm clasamentul, iar pe locul doi regăsim obiectele fără pereche

Așadar, soșetele care au rămas singure trebuie să dispară. La fel se întâmplă și în cazul pantofilor și a tuturor obiectelor care au rămas fără pereche.

3. Lucruri împăiate

Trebuie să aveți mare grijă la animalele împărate, florile uscate ba chiar și la scoici. Este recomandat să nu țineți în casă obiecte decorative care au rămas fără viață. În cazul scoicilor trebuie să le curățați în mod constant pentru a nu vă influența aura cu energie nagativă.

4. Ceasuri defecte

Indiferent că un ceas s-a oprit curând din ticăit, este momentul ori să-l reparați, ori să-l aruncați. Acesta este un semn rău.

5. Sticla sparta

Cine ar ține sticlă spartă în casă v-ați întreba, însă în această categorie intră și geamurile care sunt considerate aura de protecție a casei. Așadar, geamul spart, oglinzile crăpate sau vesela cioblită aduc ghinion.

6. Mătura veche

O mătură veche în casă înseamnă pierderi financiare. Așadar, dacă mătura ta este destul de veche și nu poți să mai faci curat cu ea este momentul să o înlocuiești cu una nouă.

7. Hârtiuțe în portofel

Fie că vorbim depre cec-uri, etichete, bilete de transport în comun sau bonuri acestea trebuie toate aruncate. Pot atrage după sine ghinion.

8. Lucruri de care nu te-ai folosit demult

Se pare că dacă nu ai folosit un lucru din casa ta în ultimii trei ani, acesta nu îți va fi util nici pe viitor. Așadar poți să-l arunci liniștită. Nu de alta, dar ar putea atrage după sine și încetinirea mersului lucrurilor din casa ta.

Adauga un comentariu