Cancan ultimă oră

Tzancă Urganul a scăpat de sub controlul Mădălinei? Acesta s-a dus la munte cu Lambada

Publicat: 14 ian. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Tzancă Uraganu a „evadat” din brațele Mădălinei Miu și a plecat la munte cu prietenii și cu Lambada, mama fiicei sale. Până nu de mult, în online a fost mediatizat un scandal de proporții între vloggerițele Reea și Tina și Tzancă Uraganu. Cele două fete susțineau că artistul și-ar fi bătut fosta soție pentru actuala parteneră.

În timp ce se află într-un mega-scandal pe internet, Tzancă Uraganu a decis să închidă „gura lumii” și să plece cu Lambada la munte. În urmă cu mai bine de o săptămână, pe internet au circulat imagini cu fosta soție a cântărețului plină de vânătăi pe față. După toate aceste conflicte, cei doi se pare că au ajuns la un numitor comun, ba mai mult, sunt și în relații bune, dacă au decis să plece împreună la munte.

Uimitor este faptul că Tzancă a reușit să obțină această „performanță”, căci, după cum se zvonește pe internet, cântărețul nu poate ieși din cuvântul Mădălinei Miu. Impresara se pare că îi contorizează atât viața profesională, cât și pe cea personală.

În ciuda faptului că Mădălina Miu ar fi extrem de geloasă, cântărețul s-a postat pe internet, la piscină, în compania Lambadei.

Tzancă Uraganul este amenințat cu inchisoarea

Tzancă Uraganul este protagonistul unui nou scandal. Celebrul manelist este acuzat că și-ar fi bătut soția pentru a doua oară, iar de datat această este amenințat că faptele sale vor avea consecințe. Cele două vloggerițe, Reea și Tina, alături de care artistul a scos și o piesă, au întors armele și îi iau apărarea Lambadei.

Imaginile cu Lambada bătută și întreg contextul poveștii au fost oferite pe una dintre rețelele de socializare, de Tina și Reea. Cele două femei au făcut totul public și au spus că „la cerere”, Lambada a fost bătută, iar mai apoi filmată de manelist, care a trimis imaginile către amantă.

Astfel, cele două par extrem de determinate să o apere pe Lambada și nu au de gând să se oprească. Mai mult, vloggerițele îl amenință pe Tzancă Uraganul cu închisoare și intenționează să facă dreptate. Acestea vor ca manelistul să plătească pentru ce a făcut.

„Bă, pregătește-te, că nu glumesc! Ți-ai bătut nevasta acum trei săptămâni. Te mănâncă pușcăria”, au scris cele două vloggerițe.

Adauga un comentariu