National

Un alt accident pe Autostrada Soarelui! Au fost implicate cinci autovehicule

Publicat: 18 iul. 2021
accident
Trei autovehicule au fost implicate în accidentul rutier

 

Un accident în lanț cu cinci autovehicule a avut loc duminică dimineaţă pe autostrada A2. Din fericire în urma impactului nicio persoană nu a fost rănită.

Cinci autovehicule au fost implicate într-o coliziune duminică dimineaţa pe Autostrada A2, la kilometrul 83+500 metri, pe sensul dinspre Bucureşti către Constanţa, în zona localităţii Dâlga din judeţul Călăraşi.

Nicio persoană nu a fost rănită și nu a fost nevoie de transportul la spital, a informat Centrul INFOTRAFIC din cadrul IGPR. Circulaţia a fost reluată în zonă, după extragerea, pe banda de urgenţă, a celor cinci autovehicule avariate.

Un weekend plin de accidente

În acest weekend, pe Autostrada Soarelui au avut loc numeroase accidente. În această dimineață, traficul a fost îngreunat pe A2, pe sensul de mers spre mare, din cauza unui accident în care au fost implicate două mașini iar o persoană a fost rănită.

55 de mașini au fost implicate, vineri, în patru accidente în lanț pe drumul spre mare. Ulterior, pe sensul spre București, trei autoturisme s-au ciocnit și mai multe persoane au fost rănite.

Toto vineri a avut loc un alt accident în care au fost implicate patru mașini pe autostrada A3 București-Brașov, pe sensul spre Ploiești.
Adauga un comentariu