Local

Un bărbat a ajuns de urgenţă la un spital din Iaşi după ce a luat foc de la o sobă

Publicat: 16 feb. 2021
Un bărbat din Suceava a ajuns la Iași după ce a suferit mai multe arsuri din cauza unei sobe

Un bărbat în vârstă de 57 de ani din localitatea suceveană Voitinel a ajuns de urgentă la Iași după ce a suferit mai multe arsuri de la o sobă. Bărbatul s-ar fi sprijinit de sobă, moment în care o cămașă cu care era îmbrăcat a luat foc.

Acesta a fost transportat iniţial la spitalul municipal din Rădăuţi cu arsură, dar ulterior a primit avizul pentru transport la un spital din Iași.

Un bărbat a suferit arsuri de gradul II și gradul III

R. Nistor în vârstă de 57 de ani a ajuns la Iaşi după ce a fost transportat de la spitalul Municipal Rădăuţi cu arsusa prin flacără şi contact în spaţiu închis. Acesta are arsuri de gradul II şi gradul III

” R. Nistor în vârstă de 57 de ani vine cu avizul de la Unitatea Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Municipal Rădăuți cu arsura prin flacără şi contact spaţiu închis. Pacientul are arsuri de gradul II și gradul III pe 9%, pe torace posterior şi fese bilateral. Conform declaraţiilor, acesta era îmbrăcat cu o cămaşă şi un pulover, iar în momentul în care stătea sprijinit de sobă, cămașa i-a luat foc” a declarat prof. dr. Diana Cimpoeșu, medic coordonator UPU-SMURD Iași.

Comentarii
Adauga un comentariu