Local

Un bărbat a înjunghiat 3 ieșeni în Botoşani! Cei trei ieșeni încercau să convingă o fată să se despartă de agresor

Publicat: 25 oct. 2020
Un bărbat a înjunghiat 3 oameni în Botoşani
Un bărbat a înjunghiat 3 oameni în Botoşani

Clipe horror în Botoşani. Un bărbat în jurul vârstei de 29 de ani a înjunghiat mai multe persoane. Totul s-a întâmplat în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe o stradă din localitatea Frumuşică din judeţul Botoşani. Se pare că bărbatul i-a înjunghiat pe cele trei persoane cu un cuţit.

Un bărbat din Botoşani a înjunghiat mortal o persoană

Conform informaţiilor de ultimă oră se pare că bărbatul a înjunghiat mortal o persoană şi a rănit grav alte două. Autorităţile au spus că poliţiştii au fost sesizaţi în noaptea de sâmbătă spre duminica printr-un apel la numărul unic de urgenţă 112 cu privire ca un conflict de pe o stradă din localitatea Frumuşică este în proges. Incidentul a avut loc pe stradă, chiar în fără casei unuia dintre tinerii implicaţi în conflict.

Din ancheta care se afla în curs de desfăşurare a rezultat faptul că tânărul în vârstă de 29 de ani a înjunghiat, cu un cuţit, alţi trei tineri. Martorii spun că acest lucru a fost cauzat de izbucnirea unui conflict spontan.

Din păcate, în urma unor leziuni incompatibile cu viaţa, unul dintre tinerii înjunghiaţi, în vârstă de 22 de ani, a murit. Două persoane au fost preluate de echipajele de prim ajutor şi au fost transportate de urgenţă la spital. Suspectul pentru crima a fost deja reţinut de autorităţile locale. Momentan exista un dosar penal în lucru, dosar penal deschis pentru infracţiunea de ucidere şi alte violente. Cercetările continuă.

 

Cei trei bărbaţi agresaţi erau din Iaşi

Întorsătura de situaţie în legătură cu atacul din localitatea Frumuşica din Botoşani. Se pare că victimele, cei trei bărbaţi, sunt domiciliaţi în localitatea Deleni din Iași. Cei trei, alături de o faţă de 19 ani, au mers la casa agresorului pentru a încerca să o convingă pe sora fetei de 19 ani, să renunţe la relaţia acesteia cu bărbatul.

După ce au ajuns la locaţia agresorului, cei trei bărbaţi au încercat să vorbească cu bărbatul acuzat de omor, şi în urmă mai multor dispute verbale a început un scandal în toată regula.

Agresorul s-a dus în casa de unde a luat un cuţit cu care i-a atacat pe băieţi. În urma rănilor suferite, unul dintre aceştia a murit la spital, iar ceilalţi doi au ajuns la unitatea de primire urgente cu mai multe răni în zona toraca şi abdominală.

Cei 3 bărbați cu vârste între 22 și 35 de ani au mers împreună cu o fata de 19 ani la sora acesteia care stătea cu un bărbat de 29 (atacatorul) la Frumușica, sat Boscoteni. Au mers să o convingă pe ea să renunțe la relatie.

Cei 3 bărbați și fata de 19 ani sunt din Deleni, județul Iași.

La ora 1.00 noaptea fata de 19 ani a sunat la 112 că au fost atacați de bărbatul de 29 de ani.

Bărbații aveau rani la torace și abdomen. La spital cel de 22 de ani a murit.

„Doi pacienţi prezentau plăgi înjunghiate la nivelul hemitoracelui, unul anterior, celălalt posterior. Pacientul de 20 de ani a fost dus direct în sala de operaţii, lama cuţitului atingându-i plămânul”, a precizat Eduard Gurău, din cadrul Serviciului Judetean de Ambulanta Botosani.

„Pacientul a fost preluat în stop cardio-respirator, cu pierdere importantă de sânge. A fost transportat în curs de resuscitare la Urgenţe, însă, din păcate, nu s-au mai putut restabili funcţiile vitale. A fost constatat decesul”, a precizat medicul Ramona Guraliuc care este coordonator UPU-SMURD din Botoșani

Comentarii
Adauga un comentariu