National

Un cerşetor român a fost găsit decedat din cauza frigului în Italia. Câţi bani au descoperit autorităţile în buzunarul lui

Publicat: 03 ian. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un cerşetor român a fost găsit decedat din cauza frigului în Italia. Câţi bani au descoperit autorităţile în buzunarul lui

Un cerșetorul român a fost găsit mort din cauza frigului în prima zi a noului an. Acesta a fost descoperit de autorități pe o stradă din Florența (Italia) având asupra sa 2.700 de euro.

Miercuri, 1 ianuarie, la ora locală a României 23.30, omul străzii în vârstă de 49 de ani a fost găsit mort pe o bancă de pe Via Santa Caterina d’Alessandria. Zona este arhicunoscută pentru oamenii străzii care își duc veacul acolo.

Bărbatul, Dumitru Panait ajunsese de puțin timp în Florența și, deși stătea mereu cu ceilalți oameni ai străzii, nu figurează în registrele primăriei printre oamenii fără adăpost care primeau o masă caldă.

Românul în vârstă de 49 de ani și-a dat ultima suflare pe o bancă, lângă mai multe persoane ale străzii care au observat mult prea târziu că acesta nu mai respiră.

Din cauza temperaturilor scăzute și, cel mai probabil a unor  probleme de sănătate, bărbatul s-a stins din viață, iar echipajul medical chemat nu a mai putut face nimic decât să constate decesul.

În buzunarul bărbatului român, oamenii legii au găsit suma de 2.700 de euro, bani cu care acesta și-ar fi putut permite să se adăpostească într-o unitate cu regim hotelier pentru a se încălzi.

Adauga un comentariu