National

Un tânăr a apel 112 pentru o tentativă de suicid. Poliţiştii l-au localizat, iar el dormea

Publicat: 19 feb. 2020

Un tânăr, în vârstă de 24 de ani, din comună Strejeşti, a primit o amendă din partea autorităţilor după ce a sunat la numărul unic de urgenţă 112 că îşi va pune capăt zilelor, apoi nu a mai răspuns la telefon. Mai apoi, acesta a fost găsit de oamenii legii, acasă, dormind.

Bărbatul a sunat la 112, miercuri dimineaţa, 19 februarie, în jurul orei 5.00, sesizând că se află în municipiul Slatina și că se va sinucide. După efectuarea apelului, tânărul nu a mai răspuns la telefon.

Oamenii legii au angrenat forţe sporite în căutarea bărbatului, acesta fiind identificat, în cele din urmă, în comună Strejeşti.

„Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina au demarat de îndată verificări, forțe sporite fiind angrenate în activitățile de căutare. Activitățile au fost extinse pe raza comunei Strejești, unde apelantul are domiciliu. Tânărul a fost găsit la domiciliu, în comună Strejești, dormind. Acesta nu a putut motiva gestul său, fiind sub influența băuturilor alcoolice”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

Dicu a ţinut să precizeze că, pentru falsa alarmare, organele au sancționat contravențional apelantul, cu amendă în valoare de 500 de lei.

Adauga un comentariu