Magazin

Vrei să câștigi un apartament SOLUMNIA? Intră în concurs!

Publicat: 17 apr. 2020

Vrei sa castigi un apartament nou in Iasi, care sa iti aduca venituri lunare garantate si un randament financiar mare, atat la inchiriere, cat si la vanzare? Noul ansamblu mixt SOLUMNIA construit in Iasi, pe str. Aurel Vlaicu nr. 84, intr-o zona in plina dezvoltare, cu trafic fluid si statia de tramvai la doar 50 m pietonali, ofera 1 apartament nou cu o camera, 1 loc de parcare subteran sau 5.000 lei clientilor care achita pana pe 30 aprilie 2020 un avans de minim 50% la orice apartament SOLUMNIA achizitionat.

Castiga un apartament SOLUMNIA şi alte premii substantiale

Cumpara un apartament SOLUMNIA in cel mai nou ansamblu mixt de pe strada Aurel Vlaicu, zona Tatatarasi-Piata 2 Baieti, si beneficiezi de sansa unica de a castiga premiile celui mai profitabil concurs de pe piata imobiliara din Iasi.

Achita minim 50% din pretul apartamentului pana pe 30 aprilie 2020 si te inscrii automat in concurs. Mai multe apartamente SOLUMNIA achizitionate, indiferent de tipul si suprafata acestora, iti aduc mai multe sanse de castig.

Fiecare talon de concurs iti aduce sansa reala de a castiga unul dintre premiile SOLUMNIA:

– 1 apartament nou cu 1 cameră
– 1 loc de parcare subteran

– 5.000 lei.
Campania organizata de ansamblul SOLUMNIA se desfasoara pana pe 30 aprilie 2020, iar extragerea premiilor va avea loc pe data de 8 mai, ziua SOLUMNIA, la ora 11:00. Valoarea totala aproximativa a premiilor este de 38.000 euro si este apreciata ca fiind campania cu cele mai mare premii raportat la campaniile organizate pe piata imobiliara din Iasi.

Cea mai buna oferta de apartamente

Pretul de vanzare al apartamentelor SOLUMNIA este unul foarte bun raportat la zona, calitatea constructiei, dar si la dotarile si finisajele incluse In pret. De aceea, in 12 luni de la lansarea ansamblului rezidential au fost vandute peste 80% din numarul total de apartamente.

Toate apartamentele SOLUMNIA beneficiaza de dotari si finisaje premium, care asigura un confort sporit de locuire: incalzire in pardoseala, centrala termica murala cu condensare, aparat aer conditionat, tamplarie profil PVC, 7 camere si geam tripan, usi interioare de tip celular cu fete din HDF, parchet laminat, gresie si faianta calitatea 1, rectificata, gresie, bai utilate si mobilate, izolare fonica s.a.

Aurel Vlaicu – noul pol de dezvoltare a orasului

Ansamblul SOLUMNIA este amplasat in zona Tatarasi Sud, pe str. Aurel Vlaicu, nr. 84, la 2 minute de Piata Doi Baieti si la 50 m de statia de tramvai Phoenix. Aurel Vlaicu este o zona ideala atat pentru familii, cat si pentru investitori, datorita traficului fluid si a legaturilor foarte bune spre centru, a proximitatii fata de gradinite, scoli, centre de retail si centre comerciale, dar si a interesului companiilor multinationale de a-si deschide sedii sau puncte de desfacere in zona Aurel Vlaicu.

Pentru detalii despre apartamentele SOLUMNIA si inscrierea in concursul la care poti castiga un apartament, contacteaza direct echipa SOLUMNIA: 0771 095 195, apartamente@solumnia.ro, www.solumnia.ro.
Comentarii
Adauga un comentariu