Cancan ultimă oră

Vulpița și Viorel, scandal cu Axinte: „Să vină să-i aducă pe toți gramadă”

Publicat: 15 iun. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

După ce a lansat o piesă cu Axinte, Veronica s-a bucurat de succesul milioanelor de vizualizări, însă pe partea financiară nu a stat deloc bine. Dacă impresarul a mărturisit că îi va da suma de 10.000 de lei, se pare că nu s-a ținut de cuvânt. Soțul Vulpiței dorește ca aceasta să vină cu banii promiși cât mai repede!

Succesul l-au atins ușor, însă se pare că deși sperau să aibă un câștig uriaș în urma piesei cu Axinte, Veronica și Viorel nu se pot bucura de acest lucru, deoarece se pare că impresarul nu s-a mai ținut de promisiune și le-a dat în loc de suma de 10.000 de lei, doar 2000.

Deși le-a promis să va reveni și cu restul banilor, Viorel a declarat în direct în timpul emisiunii de la Antena 1 că nu a primit nici până în ziua de astăzi suma cu care a rămas dator.

”De doua luni de zile nu a mai venit nimic. Să vină să-i aducă pe toți gramadă și să terminam bâlciul. Am facut un proceser verbal fara serie de buletin, numar, e nevalabil. Vad că nu se mai tine de promisiuni”, a spus soțul Vulpiței.

Totuși, fiind într-un conflict de mai multe săptămâni, Veronica l-a rugat pe Viorel să nu se bage în treburile sale deoarece și le va rezolva singură. Chiar și așa, soțul acesteia a încercat să-i atragă atenția lui Axinte de promisiune pe care le-a făcut-o și de care se pare că a cam uitat.

Dacă va veni impresarul și cu restul de 8000 de lei, asta rămâne de văzut, însă până atunci soții Stegaru mai au multe situații prin care vor trece, iar cea care necesită o imediată rezolvarea este situația lor amoroasă care nu mai e deloc una bună de mai mult timp.

Emily Burghelea și-a dat demisia de la Acces Direct: „Veronica mi-a spus clar cu subiect și predicat că este agresată de Viorel”

Emily Burghelea, asistenta tv a emisiunii care au transformat povestea soților dinm Blăgești într-o adevărată telenovelă, și-a anunțat demisia. Totul s-a petrecut după ce Veronica ar fi venit la ea, ar fi luat-o deoparte și i-ar fi spus că este bătută de Viorel. Emily a semnalat asta în cadrul emisiunii, timp în care Mirela Vaida a încercat să mascheze totul și să nege că ar fi ceva adevărat din spusele asistentei tv.

Cu ochii în lacrimi, Emily a vorbit pe contul ei de Instagram despre această pățanie.

„Veronica mi-a spus clar cu subiect și predicat că este agresată de Viorel. Mi-a arătat urmele, am încercat să semnalez chestia asta, toată lumea s-a făcut că plouă, nu înțeleg de ce. Ei spun că nu ar fi așa, dar nu ai cum să ai ochiul vânăt și vânătaie pe mână, fără să te fi bătut cineva”, a spus Emily Burghelea într-un live pe contul ei de Instagram.

Emily Burghelea și-a dat demisia din televiziune. Mesajul postat pe rețelele de socializare

Emily Burghelea a anunțat pe contul ei de Instagram că a demisionat și a expus punctual motivele pentru care nu a mai vrut să lucreze în televiziune.

„Ultima poza facuta in acest studio! DEMISIONEZ! Nu am cum sa accept ce se intampla! Nu mi se pare normal! E sub demnitatea umana ca o femeie sa ne spuna ca este agresata si noi sa fim obligati sa ne facem ca ploua doar de dragul artei. Eu nu pot sa fac asta. Am zis in direct asta si imi asum! Chiar daca voi fi data in judecata. Imi pare rau dar nu pot sa tac. A fost o experienta frumoasa pana la un punct cand lucrurile au inceput sa degenereze. Atat am avut de zis… La revedere!”, a scris Emily Burghelea pe contul ei de Instagram.

Fanii ei au îmbrățișat decizia ei, scriindu-i în comentarii că o admiră pentru curajul ei de a spune în direct niște lucruri pe care producția ar fi vrut să le mascheze.

Adauga un comentariu