Magazin

Bianca Dragusanu, filmata in magazin, in timp ce fura blugi

Publicat: 06 mai 2012
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Ce-au in comun Winona Ryder, Megan Fox si Lindsay Lohan cu Bianca Dragusanu? Se pare ca nu doar frumusetea, ci si o pasiune secreta, aceea de a-si insusi din magazine obiecte pe care “uita” sa le plateasca. Cancan relatreaza un astfel de episod din trecutul Biancai. Incidentul s-a petrecut la inceputul anului 2007, in Hunedoara, orasul ei natal, pe vremea cand era o necunoscuta care se chinuia sa-si faca loc in lumea modei. Povestea a fost prezentata atunci cu lux de amanunte de presa locala si, desi numele celor doua “hoate” nu au fost facute publice, printre hunedoreni circula informatia ca una dintre ele era Bianca.

In ianuarie 2007, patroana unui magazin din Hunedoara a avut parte de o patanie mai putin obisnuita: doua blonde cochete au sustras o pereche de blugi, iar dupa cateva ore au platit o cersetoare ca sa duca marfa inapoi. Cele doua tinere au fost surprinse de camerele de luat vederi in timp ce inghesuiau blugii intr-o poseta.

„Abia dupa ce cersetoarea mi-a adus blugii am realizat ca am fost furata si am verificat inregistrarile. Pe acestea se vede cum doua blonde inalte, foarte frumoase si cochete, mi-au sterpelit o pereche de blugi de pe umeras”, le-a spus, la vremea respectiva, vanzatoarea Claudia S. ziaristilor de la „Hunedoreanul”. Multumita ca pana la urma si-a recuperat marfa, ea nu a depus plangere la politie, asa ca fetele au scapat basma curata.

Anii au trecut, iar dupa ce Bianca a devenit faimoasa, unii si-au amintit de acest incident, spunand ca ea ar fi fost una dintre ele. „Draga de Bianca a furat din Hunedoara o pereche de blugi dintr-un magazin. Cand a vazut ca a prins-o, iar vanzatoarea a vrut sa cheme politia, i-a dat unui copilas, un cersetor, 10 lei, sa-i duca inapoi. A aratat-o la stiri, n-ati vazut-o? Eu da, este Bianca Dragusanu”, a scris un cititor al Cancan.

„Mi-am petrecut mai mult de un sfert din viata la cumparaturi, asa ca posibilitatile sa fi uitat sa platesc ceva sunt infinite… Nu imi aduc aminte sa nu fi platit haine, dar cate o sticla de apa mi se mai intampla sa uit…”, a spus Bianca pentru Cancan.

Adauga un comentariu