Vrei să mănânci bine şi gustos, dar fără să te îngraşi? Iată 3 reţete de salată ideale pentru slăbit. Sunt foarte uşor de preparat s nu necesită gătire. În plus, mai ales în această perioadă, pieţele şi supermarketurile abundă de produse gustoase.
Renunţă la regimurile hipocalorice, precum este şi dieta daneză. Rişti să te confrunţi mai apoi cu efectul yo-yo. Mai bine adopţi obiceiuri sănătoase pe parcurs şi îţi obişnuieşti organismul cu un stil de viaţă mai sănătos. Spor la gătit şi poftă bună!
Este aromată şi uşor suculentă. Aşadar, excelentă ca mic dejun, dar şi că cina. În plus, nu conţine multe calorii. Stimulează şi tractul intestinal, şi arderea caloriilor, datorită sucului de lămâie.
Mai întâi spala bine legumele, apoi taie-le mărunt. Pune-le pe toate într-un bol mai mare şi adăugă ulei, zeama de la o lămâie, puţină sare şi o lingură de pătrunjel verde tocat. Amestecă bine şi serveşte.
Este săţioasaă, datorită ouălor, şi hidratanta. În plus, îţi stimulează frumuseţea tenului. Licopenul din roşii previne, printre altele, îmbătrânirea prematură şi contracarează acţiunea radicalilor liberi.
Este ideal de preparat oricând. Mai întâi fierbe ouăle timp de 10 minute, apoi lasă-le la răcit. În momentul în care s-au răcit puţin, cojeşte-le şi taie-le în sferturi. Feliază ridichile, taie roşiile în sferturi, iar morcovul în fâşii. Pune un pat de frunze de rucolă într-o farfurie. Peste ele pune restul de legume. Adaugă la final sferturile de ou. Picura nişte suc de lămâie, ulei de măslină şi presara puţină sare.
Este perfectă pentru orice anotimp, dar mai ales pentru vară, când vrei să ai o siluetă de invidiat la plajă. În plus, ingredientele se găsesc din belşug în pieţe şi supermarketuri.
Curăţă şi spala bine toate legumele. Da pe razătoarea mai mare morcovii, ţelina, guliile şi mărul. Conopida şi bucheţelul trebuie desfăcute în buchetele. Pune totul într-un castron mare. Stropeşte cu zeama de grapefruit şi ulei şi presara puţină sare.