Local

Exclusiv! Noul rector și Senatul Universității Tehnice „Ghe. Asachi“ din Iași au fost validați – UPDATE

Publicat: 27 feb. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Exclusiv Noul rector și Senatul Universității Tehnice Ghe. Asachi din Iași au fost validați - UPDATE

UPDATE: „Am fost foarte emoţionat de susţinerea colegilor mei şi a studenţilor din universitate, astăzi în mod special a colegilor şi studenţilor din Senat. Cred că această emoţie a fost evidentă în cuvintele de mulţumire pe care le-am adresat. În acelaşi timp, în numele colegilor din Consiliul de Administraţie, am mulţumit Senatului în exerciţiu pentru colaborarea perfectă dintre cele două foruri, în fapt o colaborare subordonată interesului Politehnicii.

Aşa cum a fost subliniat şi de către unii dintre membrii Senatului, nu întotdeauna adoptarea unei hotărâri a fost rapidă sau uşoară, uneori a fost rezultatul unor discuţii destul de intense. însă, întotdeauna soluţia asupra căreia s-a căzut de acord a fost cea mai potrivită, din toate punctele de vedere. Sunt convins că această colaborare, care reprezintă o tradiţie în universitatea noastră, va continua la aceiaşi parametri şi în cadrul noului Senat, care va intra în funcţiune de mâine.”, a declarat noul rector, Dan Cașcaval.

Știre inițială

Astăzi, 27 februarie 2020, noul Senat al Universității Tehnice „Ghe. Asachi“ din Iași a avut o ședință extrem de importantă pentru viitorul instituției de învățământ superior.

Forul academic a validat componența noului Senat, respectiv alegerea noului rector în persoana prof. univ. dr. ing. Dan Cașcaval.

Reamintim că luni, 24 februarie, au avut loc alegeri pentru noul rector al instituției și noul Senat.

Vom reveni cu amănunte.

Adauga un comentariu