National

Accident feroviar grav în Timiș. Cinci persoane rănite, după ce un TIR a fost acroșat de tren – FOTO

Publicat: 29 mart. 2021
Un grav accident a avut loc în judeţul Timiş. Cinci persoane, printre care şi un copil au fost rănite, în urma coliziunii dintre un TIR şi un tren

Un grav accident a avut loc în judeţul Timiş. Cinci persoane, printre care şi un copil au fost rănite, în urma coliziunii dintre un TIR şi un tren.

În accidentul din localitatea Pădureni a fost implicat trenul regio Moravița – Timișoara și un autotren. La faţa locului s-au deplasat autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare și 3 echipaje SMURD.

În tren se aflau 20 de călători. În urma impactului, şoferul autotrenului a fost rănit. În tren se aflau 20 de persoane, iar 4 dintre ele au avut nevoie de îngrijiri medicale. Printre acestea s-a numărat şi un copil.

Toate cele cinci victime au refuzat transportul la spital pentru investigaţii suplimentare. Victimele din trenul regio au suferit escoriații și ușoare traumatisme.

Accident feroviar la Iaşi. O maşină a fost acroşată de tren

Un autoturism marca Mini Cooper condus de o șoferiță a fost acroşat de o garnitură de tren la începutul lunii martie. Cel mai probabil conducătorul auto a oprit la trecerea la nivel cu calea ferată în raza gabaritului trenului Regio 16503 care circula pe ruta Iași – Hârlău.

Din fericire nu s-au înregistrat victime. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă un echipaj medical şi poliţiştii rutieri.

„Un autoturism a oprit pe calea ferată la pasajul Uricani. Șoferul a ieșit din autoturism. Nu au fost victime. Autoturismul a fost avariat în partea din față.
Echipajele abilitate stabilesc cauza producerii accidentului feroviar. La locul intervenției s-au deplasat o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și echipajul de primul ajutor calificat”, au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Iași.

Tags:
Adauga un comentariu