National

Accident rutier grav pe autostrada A1. O persoană a murit, iar cinci sunt rănite. A fost solicitat un elicopter SMURD – UPDATE, FOTO

Publicat: 28 iul. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Accident rutier grav pe autostrada A1. O persoană a murit iar cinci sunt rănite. A fost solicitat un elicopter SMURD - UPDATE FOTO
Accident rutier grav în județul Ilfov

Un accident în care au fost implicate şapte mașini a avut loc pe A1.

Un accident rutier în care au fost implicate şapte autovehicule a avut loc, joi dimineaţă, pe autostrada A1.

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române a informat că pe A1, pe sensul Piteşti către Bucureşti, la kilometrul 17, în zona localităţii Ciorogârla din judeţul Ilfov, traficul este oprit în urma unui accident rutier în care au fost implicate şapte autovehicule.

Sunt trei victime, a căror stare de sănătate este evaluată la faţa locului, fiind solicitat în sprijin un elicopter SMURD.

ISUBIF anunță că un om a murit, în urma accidentului. Persoana decedată este șoferul unei autoutilitare, potrivit sursei citate.

UPDATE: Au rezultat 5 victime, a căror stare de sănătate este evaluată la fața locului, fiind solicitat în sprijin un elicopter SMURD.

ISU Bucureşti-Ilfov a anunțat că în accident au fost implicate în total 12 persoane. Dintre acestea, o femeie și un bărbat au fost descarcerate în urmă cu scurt timp, iar celelalte persoane sunt evaluate.

Dintre cele două victime încarcerate, una este decedată, iar cealaltă este în stare gravă.

Adauga un comentariu