Evenimente culturale

Anca Codrescu, fiica adoptivă a lui Constantin Codrescu, și-a refăcut viața după divorț

Publicat: 16 sept. 2021
Anca Codrescu si Constantin Codrescu
Anca Codrescu si-a refacut viata dupa divortul prin care a trecut

Anca Codrescu, fiica adoptivă a actorului Constantin Codrescu, a reușit să treacă peste clipele grele și și-a refăcut viață după divorț. Aceasta are doi copii cu bărbatul de care s-a despărțit. Viața Ancăi a fost una extrem de grea.

De mică a fost abandonată de părinții naturali și crescută de îndrăgitul actor cu care însă Anca a rupt legătura după divorț.

Constantin Codrescu a rupt legătură cu Anca Codrescu după divorț

Acum câțiva ani, Anca și tatăl ei adoptiv și-au aruncat cuvinte grele. Imediat după divorț, fiica actorului s-a simțit părăsită de toată lumea. Pentru a răzbi, ea a decis să plece la muncă în Spania, luând cu ea durerea dorului de copiii rămași în țară, dar și cea a neînțelegerii cu tatăl său.

Odată cu timpul lucrurile s-au așezat în viața ei și a reușit să treacă peste neînțelegerile cu tatăl său. Anul acesta, pe 5 septembrie, Constantin Codrescu a împlinit 90 de ani. Fiica sa i-a transmis un mesaj emoționant pe pagina de Facebook.

„Tati azi este ziua ta frumoasă de naștere și sper că în câteva luni să ajung alături de logodnicul meu acasă să îți sărut mâna!! Te iubesc necondiționat de mult și îți urez tradiționalul La mulți ani!!!”, a scris Anca Codrescu.

Anca Codrescu și-a găsit sufletul pereche în Spania

După divorț, Anca Codrescu a plecat în Spania la muncă. După ce a depășit clipele grele, fiica adoptivă a actorului are acum motive să zâmbească. În viața ei a apărut un bărbat despre care spune că îi completează sufletul.

„Când am crezut că nu… după divorț, nu o să am norocul de a găsi pe cineva care să îmi completeze cealaltă jumătate a sufletului meu și… la urma urmei se pare că da…. Am zis „Da” după atâția ani de tristețe.

Să fie cu Dumnezeu înainte și bineînțeles până la adânci bătrâneți sau cum se spune „până ce moartea ne desparte”. Mulțumesc Doamne!!!”, a declarat fiica adoptivă a lui Constantin Codrescu pentru wowbiz.ro.

Bărbatul alături de care și-a refăcut viața este din Spania, iar cei doi postează frecvent poze împreună pe rețelele de socializare și radiază de fericire.

Cine este Constantin Codrescu

Constantin Codrescu este un actor român de teatru și televiziune. Dintre rolurile memorabile le amintim pe cele din filmul „La moara cu noroc” și pe cel al lui Hamlet, din capodopera lui Shakespeare, jucată în versiune radiofonică la Radio România. A fost distins cu Ordinul Meritul Cultural clasa a IV-a (1967) „pentru merite deosebite în domeniul artei dramatice”. A primit totodată Premiul UNITER pentru întreaga activitate.

Comentarii
  • Codrescu este cel dupa care s-a facut cartierul Codrescu, din Copou? Ce naiba, fratilor? Pe cine intereseaza ce-a facut o necunoscuta?

  • Cartierul Codrescu are legatura cu numele lui Theodor Codrescu. Pe Wikipedia gasiti date lamuritoare.
    Nu intereseaza pe nimeni subiectul acestui articol. Dar despre actorul Constantin Codrescu puteti gasi informatii extraordinare din viata de actor dar si din cea personala.

Adauga un comentariu