Local

Apelul senatorului Vasile Toma către ieşeni: Vă rog să îmi transmiteţi propuneri de întrebări către candidatul desemnat la Ministerul Transporturilor

Publicat: 18 feb. 2020

Senatorul ieşean Vasile Toma face un apel la toţi ieşenii, şi nu numai, să se implice în audierea ministrului Transportului. Într-o postare publicată pe o reţea de socializare, Vasile Toma îşi exprimă intenţia de a se duce în comisia de Transporturi cu întrebările lansate de cetăţeni:

Toţi cei care vor să-l interpeleze pe ministru o pot face dând click aici.

”Mâine, 19 februarie, la ora 15, în Parlamentul României, are loc audierea ministrului (re)desemnat pentru Ministerul transporturilor. Problemele de infrastructură rutieră (ex.: autostrada A8, drumuri naţionale) feroviară (ex.: calea ferată Iasi-Bucuresti) şi aeriană (ex.: Aeroportul internaţional Iaşi) sunt complexe şi Iaşul, zona Moldovei în general, am rămas mult în urma mediei naţionale de investiţii. Din păcate, actualul Guvern, fie că vrea sau nu să fie reinvestit, a alocat în Bugetul 2020, mai puţini bani pentru investiţii în zona noastră decât în anii anteriori şi cu mult mai puţin decât necesarul imediat şi pe termen mediu de finanţare.

Pentru că problemele dvs., ale ieşenilor, sunt cele mai importante, vă rog să îmi transmiteţi aici, propuneri de întrebări către candidatul desemnat pentru ministru. În calitate de Secretar al Comisiei de transporturi şi infrastructura din Senatul României, voi sintetiza aceste probleme, aceste întrebări şi le voi înainta în cadrul şedinţei de audieri din Parlamentul României.” se arată în postarea publicată de Vasile Toma.

 

Comentarii
Adauga un comentariu