Cancan ultimă oră

Bia Khalifa, în doliu! Mesajul trist transmis de blondină: „Suntem toți îndurerați…” – FOTO

Publicat: 28 ian. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Bia Khalifa este în doliu! Vedeta trece printr-o perioadă destul de grea și asta pentru că a pierdut o persoană dragă ei. Iată ce mesaj trist a transmis blondina prin intermediul rețelelor de socializare!

Pe conturile sale personale de pe platformele de socializare, Bia Khalifa a publicat două fotografii, dar și un mesaj trist. Vedeta este în doliu și trece prin momente grele, deoarece a pierdut un apropiat al familiei.

Blondina încearcă să fie puternică în aceste momente și a spus că se bucură că are oamenii dragi aproape, iar asta o ajută să treacă mai ușor peste tragedie.

„Dumnezeu să-l odihnească în pace pe uncheșu Grigore. Condoleanțe, Irina! Suntem toți îndurerați, dar ne avem unii pe ceilalți și mergem mai departe”, a scris ea la postarea pe care a făcut-o pe pagina de Facebook.

Blondina se gândește la căsătorie

În urmă cu aproape două luni, în exclusivitate pentru Spynews.ro, site-ul numărul 1 de știri mondene din România, Bia Khalifa a mărturisit că se gândește la căsătorie. Vedeta a spus că va discuta despre viața sa amoroasă doar atunci când va fi surprinsă purtând un inel de logodnă, deoarece consideră că acest moment definește o relație. Până atunci, ea se concentrează pe cariera și viața profesională, preferând ca detaliile despre iubiți să rămână cunoscute doar de ea, fără a implica prea multă lume în această sferă a vieții sale.

„Eu m-am săturat să vorbesc despre iubiți, despre asta, eu sunt Bia Khalifa, nu vreau să vorbesc despre altcineva. Probabil pe viitor o să auziți că Bia Khalifa are relație. Bia Khalifa va fi într-o relație adevărată când o să vedeți un inel pe degetul meu de la mâna stânga, acolo frumos, elegant, atunci puteți să o numiți relație”, a declarat ea atunci.

De asemenea, blondina a subliniat dorința de a fi mereu unică, inclusiv în ceea ce privește căsătoria ei, pe care o vrea cu totul specială. Ea a dezvăluit că atunci când va spune „DA”, intenționează să organizeze nunta pe o plajă, într-un cadru restrâns, și nu va accepta bani în plic sub nicio formă.

„Eu nu semăn cu nimeni, eu sunt eu și am propriile mele viziuni care pentru alții sunt prea futuristice. Eu ca mireasă cum mă văd?! Păi eu vreau să fug desculță pe o plajă, vreau câțiva invitați importanți, nu toți vor avea acces la un eveniment așa important în viața mea. Nu cred în tradiția cu bani în plic, nunțile în România se fac pentru bani, eu nu vreau să fac asta, nu mă apuc să fac nuntă pentru bani. Eu la nunta mea vreau să cheltui bani, nu să adun de la alții”, a mai adăugat aceasta.

Tags:
Adauga un comentariu